Emmas Blogg

På äventyr genom Asien, Australien & Nya Zealand

Perform. Point Your Toes. Smile!

Publicerad 2010-04-09 06:14:43 i AZ 2009-2010,

Har varit dåligt med bloggande men här kommer i alla fall ett kort inlägg om lite allt möjligt. Danshow, Guard träning, halvdag, heldag ledig från skolan och så vidare.

Ikväll hade vi våran premiär för danskonserten och det gick kalas. Sista showen är imorgon ;) Då kommer en massa kompisar och min värdfamilj och kikar. Våran danslärare Mrs. Roso grät när vi var klara, hon var så stolt - hon är så nära till tårar... Men jag tyckte att vi gjorde bra ifrån oss. Vi hade blå ögonskugga, röda glittriga läppar och massor av rouge (det är vad som krävs för att man ska synas) och så hade vi alla svarta klänningar i några olika modeller. Min är halterneck, knälång med blå strasstenar. Det är så kul att göra piruetter i den för den står liksom rätt ut som man tyckte om när man var liten och snurrade runt i varenda kjol för att se om den liksom puffade ut. Vi har haft dansträning varje dag efter skolan den här veckan så vi var förberedda men det var några människor som blev helt hysteriska.

Nu ska jag hoppa i säng, jag är trött! Det blev inget skojigt inlägg men men ;)  Kanske blir det något roligt inlägg imorgon, den som lever får se ;)

Sweet Dreams

Kommentarer

Postat av: Pappa

Publicerad 2010-04-09 06:34:24

Hej Emma, det är alltid kul att läsa dina inlägg. Kram Pappa

Postat av: Marie-Louise

Publicerad 2010-04-09 17:23:58

Hej Emma! Good Luck today. Det skulle vara roligt att få se dig i din svarta klänning med strass. Kanske vi får se några bilder...Kramar till dig som gör så mycket roligt. Mer dans i livet...

Postat av: tw

Publicerad 2010-04-10 17:29:07

Har du ingen bild på ze outfit? =)

Puss

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela