Emmas Blogg

På äventyr genom Asien, Australien & Nya Zealand

Explanation...

Publicerad 2010-01-17 01:37:22 i AZ 2009-2010,

Okej, familjen ville ha en förklaring till mitt byxlösa åkande, så here comes. Jag antar att om jag förkarar vad en flashmob är så kanske ni förstår eftersom att detta var en flashmob. Enligt Urban Dictionary är en flashmob följande;
A flashmob is when a large group of people suddenly come together and perform some sort of action, which draws an audience very quickly. After they perform the stunt, the group of people quickly disperse.

Enligt Wikipedia;
En flash mob är när en grupp människor plötsligt samlas på en offentlig plats, och där gör någonting oväntat en kort period och sen skingras direkt efter. Ofta organiseras flash mobs via internet eller telefon.

Det byxlösa åkandet var alltså en flashmob där frivilliga människor gjorde detta för att ha roligt, möta nytt folk och göra något annorlunda. Ni kanske kommer ihåg att dansgruppen Bounce annordnade en flashmob på Plattan & Stureplan strax efter att Michael Jackson dog;



Det finns även flashmobs som har tagit plats här i AZ då de har haft kuddkrig - random människor möts upp i en galleria och vid ett visst klockslag utbryter kuddkrig! Det finns även silent raves (vi var på väg till ett sådant men pga. traffik så kom vi försent). Så det är harmlösa, korta, event som vuxna busfrön (och tonnåringar) medverkar i.

Hoppas att ni förstår bättre nu :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela