Emmas Blogg

På äventyr genom Asien, Australien & Nya Zealand

Payson!

Publicerad 2009-12-28 04:58:21 i AZ 2009-2010,

Vi åker på en liten spontanresa imorgon, till Payson. Constance, vän till familjen och Ursh's och min area rep. inbjöd oss till hennes stuga i Payson. Payson = snö, i Arizona. Det kommer bli knasigt. Men jag och Ursh har fått låna jackor av Terry, de är enorma på oss - me like it (de täcker ju rumpan - hur varmt och skönt som helst!). Vi kommer nog ta med oss en dator men vi får se om det blir några inlägg därifrån om inte annat så kommer det en bildkavalkad om några dagar.

Fick precis höra att de har uppvärmd pool och hot tub! Gissa om vi ser fram emot det, det enda minuset är ju att vi måste hoppa upp ur sängen runt 7-tiden. Men det ska bli kul att se lite av Arizona, det är så sjukt att de har öken och snö med bara två timmars resväg.

Idag har Ursh och jag kollat på de 5 första avsnitten av första säsongen av One Tree Hill och så har jag tränat lite med flaggan. En skön, slapp dag och imorgon blir det resdag och äventyr! Spännande :)

Aloha

Kommentarer

Postat av: Pappa

Publicerad 2009-12-28 21:52:12

Rättvist, här sliter jag med upplogade isvallar till vårt hus och får hacka med spett och spade för att komma ut med bilen och snart blir det -20 grader till nyår. Ha det så bra med lite snö Emma! Kul att ni kommer ut på en liten resa. Modd-snö-is-kramar från Pappa

Postat av: Matilda

Publicerad 2009-12-28 22:52:30

Vad härligt! (Framförallt det där med badtunnan!)

:-)

Arizona är häftigt det, var där år 2000!



Sv: Tack så jättemycket! Kul att höra!

Postat av: Åsa

Publicerad 2009-12-29 15:12:14

Å vad mysigt det låter! Hoppas att ni får roliga dagar i snön. Då får du passa på att göra några snöänglar du också!:) Och om vi inte hörs innan... Gott Nytt år och massor med kramar från åsa

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela