Emmas Blogg

På äventyr genom Asien, Australien & Nya Zealand

Ubud

Publicerad 2012-10-19 14:10:12 i Äventyr,

Nu befinner vi oss på Bali! Närmare bestämt Ubud som ligger lite inåt landet, uppåt i bergen. Det tog typ 2 timmar att åka hit igår från flygplatsen (i värsta rusningstrafiken). Vi bor på ett mysigt ställe men jag vet inte hur jag ska beskriva det - det är som små tempelliknande småhus som ligger kors och tvärs på en innergård... Lägger ut bild på vår lilla uteplats imorgon (där äter vi frukost som de kommer och serverar när man vaknar - lyx!).

Stället vi bor på är en del av en grupp av olika boenden skulle man kunna säga så vi har två andra "hotell" som vi kan gå till för att ligga vid en pool då vårt boende inte har någon. Så dagens bild kommer från ena poolen - mysigt värre! Förutom att ligga vid poolen så har vi gått runt lite i Ubud, det är inte så stort men det är vackert - speciellt på vägen till hotellen där poolerna fanns, då gick man förbi härliga risfält :)

Kommentarer

Postat av: Mamma

Publicerad 2012-10-19 15:29:11

Åh vad härligt det låter. Passa på och njut. Här hemma är det grått, trist o blött. Regnar vareviga dag. Kram mamma

Postat av: Richard Caspary

Publicerad 2012-10-19 18:07:41

Låter fantastiskt. Njut och tänk på att du nu är söder om ekvatorn. Hur känns det? Ser stjärnhimlen annorlunda ut? Går solen nu upp i väster? Snurrar lågtrycken motsols? Kram Pappa

Postat av: Marie-Louise Caspary

Publicerad 2012-10-20 16:34:44

Hej kära Emma,skönt att ni blir omhändertagna med lite lyx. Viken grönska och vilka vackra färger. Vi drömmer oss bort, här regn och rusk. Sköt om er!
Kramar Marie-Louise

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela