Emmas Blogg

På äventyr genom Asien, Australien & Nya Zealand

Phnom Penh

Publicerad 2012-09-24 17:01:05 i Äventyr,

Idag har vi åkt tuktuk och gått en massa (som vanligt!). Vi började dagen med strålande solsken och allt efter som dagen gick byggdes molnen upp... På sena eftermiddagen började det regna och åska lite och så har det hållit på sen dess. Lite mysigt.

Vi har vart förbi Russian Market, flera tempel och något som heter Olympic Stadium men där har det tydligen aldrig hållits ett OS men den heter det i alla fall.

När vi var vid ett tempel - har inte i huvudet vad det hette - så kom en munk fram och pratade med oss. En tvättäkta med orangea munkkläder. Vi förstod inte så mycket av vad han sa men han var glad och trevlig :) Vi träffade på hans lärare också - en munk i likadana orangea draperier bara lite skrynkligare i ansiktet och med väldigt få tänder kvar :)

Bilder från tuktuk-åkturen och stadion när molnen närmade sig.

Kommentarer

Postat av: Marie-Louise Caspary

Publicerad 2012-09-24 18:20:57

Hej kära Emma, en riktigt modern tuktuk. Miljövänligt eller? Trevligt med munkkontakt. Vilka upplevelser! Sköt om er båda två. Kramar marie-Louise

Postat av: Emelie

Publicerad 2012-09-25 06:49:56

Kära Emma.
Underbart att få läsa om allt ni är med om, imponeras av er. Känner mig extra nyfiken på Nya Zeeland dit jag alltid velat åka. Här hemma är det nu höst och man får leta fram vantar och mössa. Det finns säkert något charmigt i det också:) sköt om dig och njut av ditt äventyr. Jag följer dig här... Kramar Emelie

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela