Emmas Blogg

På äventyr genom Asien, Australien & Nya Zealand

26.

Publicerad 2011-12-29 20:37:05 i Books,

The Dirt: bekännelser från världens mest ökända rockband - Neil Strauss med Mötley Crüe
Herre gud! Helt fruktansvärt äcklig, frånstötande och fascinerande... Jag vet inte riktigt vad jag ska säga för att beskriva den... De har levt några galna liv de där Nikki, Mick, Vince och Tommy. Man blir lika äcklad som fastnaglad när man läser om deras galna upptåg. Och den handlar om precis det man tror - droger, sex och rock'n'roll. Även om man inte är ett fan av bandet (personligen är jag inget fan) är det fascinerande att läsa om deras overkligt destruktiva liv, även om de blivit lite vettigare ju äldre de blivit.

Vingar

Publicerad 2011-12-27 21:49:06 i Everyday,

Såg sista halvan av Victora's Secret Fashion Show igår. Säga vad man vill om utseendefixerandet men det är ju galet inspirerande och fantastiska utstyrslar de har på sig! Så fantasirika och detaljerade.

Fjärilsvingar. Neonvingar. Bubbelvingar. Fjädervingar. Rosettvingar.

25!

Publicerad 2011-12-25 20:17:33 i Books,

Meet me at the Cupcake Café - Jenny Colgan
Sockersött! Boken innehåller ju ta mig tusan till och med cupcake-recept. Farligt! Handlar om Issy som efter att blivit uppsagd från sitt gamla jobb gör slag i saken och öppnar efter lite om och men sitt egna Cupcake Café. Parallellt med hennes liv utspelar sig Austins vardag som bankman där han försöker hitta en balans mellan att uppfostra sin lillebror och fortfarande klara av sina arbetsuppgifter. Man behöver ju inte vara ett geni för att veta att deras vägar kommer att korsas åt både det ena och det andra hållet. En mysig bok om man inte förväntar sig något extraordinärt.

Julstämmningen är på topp!

Publicerad 2011-12-20 21:06:29 i Everyday,

Granen köpes för någon vecka sedan. I fredags kläddes den. Julmusik spelas. Julklappar lackas. Det har tvångsrimmats till julklappsbytet på jobbet. Snön faller ner och det är vitt på marken. Underbart!

(även om telefonkameran inte riktigt samarbetade med julgransbelysningen)

Julgåvor till mig!

Publicerad 2011-12-05 21:55:55 i Everyday,

Idag klickade jag hem ett gött kitt med lite gott och smått från Eleven.se till mig själv. Det är jag faktiskt värd ;) och nu är det dags att handla och klicka hem alla andra presenter som skall inhandlas. Har ganska stor pejl på vad alla ska få men inte helt hundra än...

OPI nagellacken Rainbow Connection och Designer... de Better! är på väg hem till mig :)

24.

Publicerad 2011-12-04 12:42:44 i Books,

Elsas Värld - Sofie Fahrman

En svensk chick-litt av rang. Det går i ett i Elsas liv med resor, äventyr och galenskaper. Läste första delen i triologin för länge sedan och kan inte säga att jag fastnade för den. Men tvåan är bättre... Spelar ingen större roll om man läst Elsas Mode eller inte. Rekomenderas till den som vill ha någon lätt att surfa igenom med bra underhållninsvärde utan större djup :)

Halsont, julklappar och crashade hårddiskar.

Publicerad 2011-12-03 21:22:46 i Everyday,

Hej alla fina. Ni som läser men inte kommenterar. Inte för att det finns så mkt att kommentera - men jag ser ju att ni är inne i alla fall ;)

Det har varit lite lugnt här sedan jag kom hem... och innan dess också. Blir mest jobb och sova av dagen känns det som, speciellt nu i dessa mörka vintertider. Har lyckats få någon förkylning också som satt sig på halsen som vanligt. Lite på näsan också som nyser mer än någonsin ;)

Min externa hårddisk han gått och krashat. Alla mina bilder från mitt år i USA och en massa andra resor. Så nu håller jag tårna för att någon ska kunna laga den... Jag ska bara få rumpan ur och ringa någon dataservice här i Nypan.

Böcker har jag ju också läst en del - inte minst på resan. Men har bara inte tagit tid till att lista dem här, men de kanske dyker upp snart. Vem vet? ;)

Nu ska jag försöka få till lite julstämning här på sidan - ut med det rosa och in med det röd/gröna.

Peace!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela