Emmas Blogg

På äventyr genom Asien, Australien & Nya Zealand

Poem I

Publicerad 2009-09-29 04:39:40 i AZ 2009-2010,

The Incident

 

When I was five and feeling down

And my parents were out of town

Oh boy, how my stomach would ache.

Little did I know it was my appendix about to break

 

I remember how I used to scream and shout

Even when the appendix had gone out

I would twist, twirl and tweet

When they put the needles in my feet

 

Thus that was many years ago

and I remember it so and so

And all that I have left to day

Is two scars on my belly and I don't know what more to say...

Här är en av mina dikter som jag skrev till mitt Poetic Portrait som var det första vi gjorde. Vi skulle skriva om en stor incident så jag skrev om när jag oprererade bort blindtarmen :P

Puss

Random Conversation

Publicerad 2009-09-27 08:16:44 i AZ 2009-2010,

Random konversation med Ursh, Taryn & Torrey när de skulle skriva ett inlägg... Så here goes :)

Ursh
How come cats don't laugh or cough or talk to eachother? I have never heard a cat go up to another cat and go meow and another one replys like having a full on conversation. How do they talk to eachother?

Torrey
I DONT LIKE CAKE (med jag kan pratar svenska!).

Taryn
Torrey has a boa made out of a cats tail

Ursh
Hey i wonder if the cat can talk to Torrey.

Torrey
Can the cat speak Swedish?

Ursh
What did megan fox do?! Id rather eat cake then speak swedish.

Torrey
To a great white, a succulant seal is a perfect meal. Ooooo :pn And Megan Fox was mean to a poor kid who just tried to give her a rose. Psh.

Ursh
I'd rather have the cat then the succulant seal. OR we could just feed the shark megan FOX instead. Ha ha ha good joke Ursula.

Torrey
Totally :D Bye Bye MEgan. I've decided....um.....that we should go to the beach!

Taryn
I wanna go to the beach... and scuba dive... and play in the sand

Torrey
Ok...Emma and Ursh are dying. Better go. MWAH!


Detta är människorna jag bor med :) hhaha... Men jag älskar dem i alla fall. Vi börjar bli lite trötta här borta, kl är 23 & vi har kollat på The Notebook, Ledgends of the Fall och Dirty Dancing. Imorgon väntar Diamondback game m.m.

Ciao

First Progress Report

Publicerad 2009-09-25 05:51:28 i AZ 2009-2010,

Igår kom min första progress report :) Det var skoj att få i brevlådan, även om jag vet var jag har för betyg i alla ämmen tack vare SnapGrades, som är lite som SchoolSoft - man kan se sina betyg på i-net. Jag har A & A+, tänkte bara nämna det ;)

Men det som är roligt med Progress Rapporterna är att vissa lärare lämnar kommentarer, jag tkr personligen att alla lärare skulle vara tvunen att lämna en kommentar (eller flera). De kommentarer jag hade var:

Beginners Dance

C = Pleasure to have in class

Metals/Jewlery I
C = Pleasure to have in class
B = Exellent student

Så, nu har jag berättat lite om den Am. skolan (och skrutit lite om hur duktig jag är) hahaha ;)

Aloha

Old Header

Publicerad 2009-09-25 01:06:43 i AZ 2009-2010,


I brist på anndra bilder att lägga upp på bloggen tänkte jag presentera den här headern som jag gjorde till bloggen när den var ny. Jag kommer inte att göra en ny på ett tag, jag älskar den jag har just nu (som jag efter mkt slit fick ihop...) Den är så stor så (det var innan jag figurerade ut hur breda mina bilder kan vara) men klicka på den så kan ni se den på lite närmare håll.

Skriver lite mer senare :)

Pussar

Why me?

Publicerad 2009-09-24 02:39:13 i AZ 2009-2010,

Idag hände det igen... Jag blev av med min iPod för andra gången i år. Det är lite ironiskt för jag tänkte "ska jag lägga den på bordet? den kan ju bli stulen... Men ingen skulle göra det i den här klassen, jag vet vilka alla är" så jag lämnade den på bordet. Sen var den borta. Det var under min sista lektion, Metals/Jewlery. Så min lärare kollade allas fickor och väskor och jag tror inte att någon skulle ha tagit den. Men borta var den, så nu har jag lärt mig läxan att hålla koll på iPoden, två gånger.

Annars så har jag beställt min Yearbook idag, med en liten namn-plakett som säger Emma Caspary. Den kostade 60 bucks så under den senaste veckan har jag lagt pengar på allt möjligt som jag inte kommer att se än på ett tag...

Vi åkte till Ocean Blue idag igen (the frozen youghurt place) och vi fick frågan om vi hade ett loyalty card. Nooo, we need one! haha, vi är där typ en gång i veckan, det är så galet gott.

Nu kallar läxor och provplugg

xoxo

Dress

Publicerad 2009-09-19 04:27:56 i AZ 2009-2010,

Soo, vi bestämde oss för att åka o kolla på lite prom-dresses för att Ursulas dag hade varit lite sådär. Så vi åkte iväg och de första affärerna hade nada. Vilket är lite konstigt eftersom att det är Homecoming-dax om några veckor. Jag kommer inte att vara här under Gilbert HS homecoming men ialla fall så hittade jag en söt klänning som jag köpte. Den kostade bara 280 SEK, som hittat - lägger ut en bild så fort som möjligt (eller när jag känner för det). Både Torrey och Taryn köpte klänningar de också, som var ännu billigare än min (vi kollar bara på de billiga klänningarna so far). Min klänning var vit och fluffig, axelbandslös med svart band under bysten som man knyter i en rosett därbak och lite kortare än knälång. Så nu vet ni det...

Good Day

Friday

Publicerad 2009-09-19 01:11:46 i AZ 2009-2010,

Äntligen fredag. I helgen ska jag sova, sova och sova. Har varit supertrött varje morgon när jag har vaknat fast inte under dagarna. Idag i skolan kollade vi som sagt på en film ang. The Constitution. Det var galet tråkig, jag kunde redan det som de visade eftersom att vi har gått igenom det både i min government och history-klass. Och filmen var bara 15 minuter, vet inte varför vi skulle ha annat schema.

Vad vi ska hitta på i helgen vet jag inte riktigt än. Kanske blir en slapparhelg med filmtittande (om inte annat så ska vi i a f kolla på Dirty Dancing, människorna här i huset har inte sett den...).

Vi hörs

Money - Gone

Publicerad 2009-09-18 07:20:23 i AZ 2009-2010,

Idag har jag brännt pengar som bara den. Känns det som... Jag har betalat följande;

$ 170 Anytown Camp fee
$ 88 Graduation Cap & Gown, Senior Key (halsband) och en extra tassel
$ 12 Diverse små saker från Target

Så idag försvann en massa pengar, känns det som. Jag flängde omkring under lunchen för att betala lägret, för att lämna in min order till Jostens (de som har hand om Caps & Gowns and that sort of stuff) och betala det. Sist men inte minst så skulle jag ta mitt senior photo till the Yearbook också. Men det hela gick mkt fortare än vad jag trodde då jag hade typ 30-40 minuter till att sitta ner och äta lunch, vilket är mer än tillräckligt.

Jag hade hoppats på att jag skulle få min Senior Key direkt, jag fick det intrycket när jag beställde den men så var inte fallet... Men jag såg hur de ser ut irl och de var riktigt söta :) Min kommer att vara svart och guld-färgad (GHS's färger) med en guldfärgad kedja.

Imorgon har vi "Double pep-assembly schedule" då vi ska kolla på en film om the Constitution under 2nd hour så den lektionen är ca 2 timmar så vi hinner ha den vanliga lektionen och se på filmen. Det betyder att alla andra lektioner är kortare än vanligt så att vi fortfarande slutar 14.30. eller 14.31 som det är på schemat. ;)

xoxo

Cap & Gown

Publicerad 2009-09-16 02:35:04 i AZ 2009-2010,

Idag var en kvinna hos oss i våran Government-klass och berättade om Cap'n'Gowns och allt annat som man kan beställa om man är Senior... Det känns så overkligt att jag kommer stå där i en svart gown med svart cap med guld och svart "tassel". Det är lite roligt för de vill inte ha mått eller ngt till storleken, de vill ha längd och vikt :P det tyckte jag var lite skoj i a f ;) Det kostar "bara" $26.50, jag trodde att det skulle vara dyrare...Men det ska beställas torsdag/fredag så jag måste bestämma mig om jag vill ha ngt mer från dem. Kollade på sk. class-rings, de är äckligt dyra och inte så vackra heller... Jag överlever utan en.

Det var ett kort litet inlägg om vad som händer här borta.

(detta hände igår men batteriet till datorn dog innan jag han publicera det)

So Long

Bug

Publicerad 2009-09-12 19:37:22 i AZ 2009-2010,

Bug

När vi var och vandrade några timmar förra helgen skrämde skalbaggen på min keps ihjäl Ursh och Torrey sen landade den på min keps ;)

Den var ganska stor och lät som ett mindre flygplan men den var inte farlig på ngt sätt.

So Long

Körkort II

Publicerad 2009-09-11 02:24:16 i AZ 2009-2010,

Wow, ni ligger i där hemma kompisar :)
Ville bara gratta Amanda till körkortet, några dagar för sent - men bättre sent än aldrig ;)

Grattis! Kör för guds skull försiktigt och kör inte ihjäl dig.

puss

Prep Camp Pics!

Publicerad 2009-09-09 03:47:06 i AZ 2009-2010,

View
Så här såg det ut utanför byggnaden vi bodde i på Adelphi University. Amerikanskt värre.

Imagine
Strawberry Fields i Central Park. En mosaik som Yoko Ono har lagt själv till minne av John Lennon. Som ni ser regnade det galet mkt den dagen så det här är den enda bilden jag har från Central Park...

Clown
En clown som kunde säga hej och sjunga en sång från varenda land/språk i världen... Hahaha...

Battery Park
Memorial från Battery Park.

Battery Park II
Min favorit Memorial från Battery Park - som är en park fylld med olika krigs-memorials.

Sabon
En supermysig butik som vi gick in i och där vi fick genomgå en "rit" som alla nya kunder genomgår. Man får scrubba sina händer och smörja in dem med ngn lotion som luktar gott, de har som en vattenfontän i mitten av butiken. Supermysigt. Jag köpte inget dock eftersom att jag var lite rädd för övervikt på bagaget...

Time Square
Times Square igen...

Hollister
Hollister, en klassisk Amerikansk affär. De har inga skyltfönster för att de vill att man ska gå in och titta på kläderna och i dörröppningen står oftast två heta killar ;) haha...

Circle Line
Circle Line-båttur runt Manhattan. Me love!

Skyline
Manhattans skyline at night

Statue of Liberty
Statue of Liberty

Skyskrapa
Skyskrapa!

M & M World
Vi var inne i M&M World/Store whatever den nu hette. En trevåningar hör affär med bara M&M-relaterade saker... Jag köpte en påse godis med svarta, grå, blå osv. M&M's - dyraste godiset ever!

Cheerleading
Cheerleaders som går på Adelphi University som visade oss lite av vad de gör... Sedan fick vi prova på (inte sånnt som de gör på bilden, mer basic grejer) och det var skoj :D

Lite bilder från Prep Camp i N Y :) Hoppas att det stillar erat begär efter bilder ett tag ;)

Ciao

American Life

Publicerad 2009-09-08 04:54:31 i AZ 2009-2010,

Orkar inte skriva ett långt inlägg men jag tänkte lista några typiska Amerikanska saker som jag har gjort so far.

- Varit på Wallmart
- Ätit chocolate chip cookiedough
- Varit på Target
- Drukit en 1,2 liters cola i en såndär stor mysig mugg (jag gjorde det på ca 30 minuter, inte så smart...)
- Varit på en AM Football-match
- Varit på poolparty
- Ätit snabbmat (en gång sen jag kom till familjen)
- Varit på HomeDepot
- Ätit Cold Stone Ice Cream
- Varit på en Pep Rally (i skolan)
- Vandrat i bergen (Superstition Mountains, var vi vid idag och vandrade för första gången)
- Ätit M&M's, Reeses Peanutbutter Cups, Skittles och Starburst (goodis!)
- Ätit peanut butter and jelly sanwiches (I love them!)

Om ni har ngt som ni undrar om jag har gjort, ask away :)

xoxo

N Y pic

Publicerad 2009-09-07 07:35:06 i AZ 2009-2010,Min första bild från N Y... Eller från mitt år :P  Jag är inte bra på att publicera bilder, att göra bredden så stor som möjligt utan att vara för stor osv. Om någon vet ngt om det så kan ni ju slänga in en liten kommentar.

Bilder är i alla fall från Times Square (om ni inte redan konstaterat det) och det är från andra, sista gången vi var på Manhattan.

Vi hörs

Imorgon ska vi upp i bergen och vandra lite. Har nog några vackra bilder att lägga ut senare.

Körkort

Publicerad 2009-09-04 06:00:42 i AZ 2009-2010,

Megastort Grattis till körkortet Terese!
Kör nu för guds skull inte ihjäl dig!

Skriver ett inlägg imorgon, nu måste jag göra klart mina läxor och sedan hoppa i säng :)

Drive safe

sjuk

Publicerad 2009-09-03 03:40:35 i AZ 2009-2010,

Well, idag stannade jag hemma från skolan. Mest för att Terry tyckte att jag skulle göra det och det var nog bra. Sov några timmar extra, slappade framför TV'n, kollade på Greven av Monte Cristo för första gången - me like :)

Så imorgon ska jag till skolan igen, om inget dramatiskt händer...

Pussar

Life goes on...

Publicerad 2009-09-01 01:41:38 i AZ 2009-2010,

Ja, här borta i Amerika rullar livet  på...  Just nu sitter jag och Ursula o kollar på Last Cake Standing, helt galet program på the Food Network där deltagarna gör helt crazy tårtor. Googla det och checka in alla coola tårtor! 
 
Sitter här med ont i halsen... Inte skoj, men men. Lorie blev jättesjuk i helgen men nu är hon mkt bättre. Så jag hoppas att jag inte får vad det nu var hon hade, men jag tror inte det. Håller även på med lite läxor, Current Events som vi har varje vecka i Government klassen. Dvs. man letar upp en intressant nyhet och skriver lite om den, ungefär som när vi analyserade nyheter i ShA men inte så analyserande... Så jag skriver om Disney som ska köpa upp Marvel.

I helgen gjorde vi ingenting särskilt, igår låg jag i soffan 90% av dagen och kollade på TV eller läste. Har nu läst ut Sharon Osbourne boken och läser Dear John av Nicholas Sparks (samma kille som skrev The Notebook, A Walk To Remember och Message in a Bottle - som även är filmer) och även Dear John ska bli film. Med Amanda Seyfried och Channing Tatum i huvudrollerna och med Lasse Hallström som regisör och jag ville läsa boken innan jag såg filmen. Såg ju en massa filmer igår också;
- Skruva den som Beckham
- The Pursuit of Happyess
- Hitch
- In the Valley of Elah
och några avsnitt av Last Cake Standing ;)

Jag ska försöka uppdatera lite bättre den här veckan. :)

Pussar

ps. vill bara skryta lite om att jag var en av tre som hade 100% på AZ/AM History-provet vi hade i fredags.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela