Emmas Blogg

På äventyr genom Asien, Australien & Nya Zealand

Wednesday

Publicerad 2010-04-29 03:40:44 i AZ 2009-2010,

Dagen har varit full av hip hop, bilder från Prom, Man's Search for Meaning, Strawberry Cheescake glass för att bara nämna några saker. I kermamiken håller vi nu på att göra masker eller ansikten. Min blev av någon anledning ett creepy, gammelmans anskite med en lång utstickande tunga. I min Engelska klass började vi läsa Man's Search for Meaning eller Livet Måste Ha En Mening som den tydligen heter på svenska. I min dansklass kör vi för tillfället hip hop och man kan ju säga att man tydligt märker vem som är vit och inte. Hip hop är inte min grej fast det är kul så det är bara att göra det bästa av det ;)

Idag fick jag även ett certifikat/award för att jag ställde ut två av mina kreationer i Konstutställningen. Jag tror att alla som ställde ut något fick ett sådant men det var kul att få i alla fall. Förhoppningsvis kommer vi nästa vecka få tid att åka förbi utställningen och kika på mitt hänge från förra terminen och min trekantiga låda från den här terminen.

Nu måste jag läsa lite mer i boken. Den är faktiskt ganska så intressant, om Andra Världskriget och Koncentrationsläger och Viktor Frankl's egna upplevelser. Intressant som sagt.

Adjö

Teacher Dodgeball Tournament

Publicerad 2010-04-28 04:56:15 i AZ 2009-2010,

Idag har jag gjort en del ovanliga saker faktiskt :) Efter skolan var det Tiger Town möte som var kortvarigt och efter det så följde jag med Vicky och Aline hem. Vi kollade på bilder från Prom, tog en kort promenad och käkade middag. Sedan knallade vi till skolan (de bor bara 15 minuter från skolan) för att titta på lärarnas dodgeball tournament. Dodgeball är ungefär som spökboll och kickboll ihopmosat - de får bara hålla sig på "sin" sida av spelplanen och sedan kastar de bollar på varandra och försöker få ut de andra laget. De hade delat upp lärarna enligt ämnen som de undervisar i - Engelska, Samhäll (historia, gov't & ekonomi), Fine Arts (keramik, bild & form, foto etc.) osv. Det var ganska så packat med elever vilket var väldigt kul och vi skrek oss hesa hejandes på våra lärare. Det slutade med att Samhälls-laget vann :D

Ciao

241

Publicerad 2010-04-27 00:48:55 i AZ 2009-2010,

Nyss hemkommen från skolan har jag redan hunnit smälla i mig cornbread som jag och Ursh bakade igår (bakade och bakade, vi använde oss av bakmix och tillsatte sojamjölk och olja), en slice Key Lime Creme Pie och några kakor. Ett glas hemmagjord lemonade också - som jag och Ursh också kreerade igår. Sitter och funderar på om jag vill ha lite trailmix dvs. nötblandning med vit choklad, mjölkchoklad, jordnödssmör "droppar", cashewnötter, russin, torkade tranbär (tror jag...) och lite andra nötter - min favorit mix.

Just nu sitter vi och tittar på sista biten av Avatar. De görjade titta på den när vi var i skolan men det dröjer nog inte allt för länge innan det är dags att se den från början igen.

Oh well. Det kommer väl kanske ett mer intressant inlägg lite senare. Vet inte riktigt vad jag ville med det här inlägget men men :)

Later

Prom & Pics

Publicerad 2010-04-26 03:42:55 i AZ 2009-2010, Pictures,

Okej, nu ska jag försöka mig på att beskriva gårdagskvällen. Jag gjorde mig i ordning, lockade håret, flätade luggen och satte upp det i en lite slarvig, ruffsig hästsvans. Ville inte ha det så superelegant uppsättning eftersom att jag kände att min klänning gjorde mig uppklädd nog. Sedan var det dags att lägga lite ögon make-up och ni som känner mig vet ju att jag inte är världens make-up artist så det blev ganska så casual och normalt - lite ögonskugga och mascara. När det var gjort så var det att hoppa i klänningen och spänna på sig skorna, trycka ner mobilen, kameran och pengar i min lilla kuvertväska. Efter det var det fotodags här hemma innan jag åkte iväg till mina kompisars hus där vi blev upphämtade av deras dejter.

Vicky, Derek, Jag, James & Aline
Efter att vi blev upphämtade av James och Derek åkte vi till Dereks hus för att ta lite bilder. Vi hade ingen limousin men en Lexus så det kunde ju ha varit värre :) Efter fotograferingen blev det dags att åka till San Tan Mall och restaurangen där vi skulle äta middag - Carrabba's Italian Grill.

Ett gulligt meddelande från våran servitris. Vi mötte upp några kompisar där och sedan käkade vi. Jag beställde en Margarita Pizza med räkor. Gud i himelen vad gott det var! Har inte ätit räkor på jättelänge och det var supergoda jätteräkor (inget miljlötänk här inte men det är ju ändå Prom...). Pizzan var väldigt god i sig med mozarella och tomater. Så middagen var en hit :) Sedan var det dags att köra till Seville Golf & Country Club där våran prom hölls. "A Red Carpet Affair" var temat för årets prom.

De hade långa bord fulla med ostar, kex, frukt, mini-bakelser. De hade två meterhöga chokladfontäner. Och jag åt ingenting. Jag var så himla mätt från middagen så jag kände helt enkelt inte för att äta. Men skorna åkte i alla fall av så fort vi kom dit och det dansades en liten stund innan vi tog ännu ett kort - ett formellt. Sedan dansades det resten av kvällen. Tre timmar. Alrdig har väl tre timmar gått så fort.

Dancin' all night. Klockan 23 var det över då hade Prom King & Queen utsetts och jag blev upphämtad av Ursh och Lorie. Sedan slocknade jag ganska så direkt när jag hade torkat bort allt smink och borstat tänderna.

Där har ni det - Gilbert High Prom 2010, A Red Carpet Affair

After Prom

Publicerad 2010-04-25 09:10:56 i AZ 2009-2010,

Nyss hemkommen från världens kortaste kväll. Det är vad det känns som. Det var otroligt kul och det riktigt ringer i öronen av all hög musik och jag är helt slut av allt dansande. Nu måste jag hoppa i säng för imorgon blir det att prata med paranteserna tiidigt (kl. 10.30 så det är ju tidigt-ish...) Imorgon blir nog en slappar dag så förhoppningsvis får jag tid att berätta om vad vi gjorde och lägga ut bilder. Just nu - god natt!

The Morning of Prom

Publicerad 2010-04-24 19:17:47 i AZ 2009-2010,

Vaknade för någon timma sedan. Låg i sängen och lyssnade på iPoden ett bra tag men sen var det dags att trycka ner några blåbärspankakor i brödrosten och bre på lite Nutella. Yummy. Vilken nyttig start på dagen (fast i ärlighetens namn så äter jag bara det någon gång i veckan...). Det är bara jag, Torrey och Taryn hemma. Ursh har softballträning, Lorie är på ett möte någonstans, Terry jobbar och Susanna är hos en kompis. Så det är ganska lugnt här.

Idag ska jag inte göra någotingt speciellt tills kvällen kommer. Jag ska bara måla naglarna, fixa håret och allt sånnt. Men runt klockan 17 så blir jag skjutsad till några kompisar och därifrån åker vi till restaurangen och sedan till Prom. Det ska bli så himla kul! Jag är så exited! (Jag kan inte komma på någon bra översättning till exited just nu. hahaha). Bilder blir det i alla fall förhoppningsvis imorgon ;)

Kramar

Senior Snitch Pics

Publicerad 2010-04-23 20:10:03 i AZ 2009-2010, Pictures,

Igår var det Senior Panorama Picture dags och sagt och gjort så var vi på läktarna klockan 9 för att ta bilden. Det gick väl hyfsat fort om man tänker på att vi är 600 (?) Seniors. Och när allt var klappat och klart så gavs mikrofonen till JD (en Senior) - "Don't go to class. Don't go home. They are fine with this (rektorn och administrationen) - were having a party!" Så vi gick glatt ner till en av de avlägsna gräsplanerna där det grillades hot dogs, bjöds på chips och "vattenaktiviteter". Det fanns en slin'n slide, volleybollnät osv. Tyvärr var det lite kallt (kallt och kallt... chilly) igår och i förrgår medan det i Måndags och Tisdags var supervarmt. Men i alla fall så var det folk som gladeligen plaskade i vattnet.

BBQ

Slip'n Slide

Ni kan inte se det på bilden men rätt som det var så langade arrangörerna fram massvis av vattenballonger som utlöste världens vattenballongkrig. Jag blev precis efter jag tog den här bilden träffad av en (på ryggen) medan en av mina Guard coacher Alice blev dyngsur då hon blev träffad på magen... Man kunde ju inte göra annat än skratta. Vi stod kanske lite nära lärarna, de blev bombarderade så de sprang till något som kunde likna ett skydd.

Alla Seniors var excused resten av dagen så de flesta åkte hem efter ett tag men eftersom att jag hade träning klockan 17.30 så skulle jag ju ändå stanna på skolan tills dess så jag gick till min dansklass och keramiken. Min danslärare Ms. Roso sätter alltid upp ett meddelande på sin dörr med vad vi ska göra för dagen och om vi mot förmodan inte behöver byta om. Dagen till ära så var det till att dyrka alla Seniors. Jag är den enda Senioren i min klass ;) haha.

Jag stannade efter i min clay-klass eftersom att idag är Senior Ditch Day och projektet är due idag. Så jag gjorde klart min pitcher - kanna. Det är nog mitt favorit projekt hittils och förhoppningsvis så håller den sig fin när den torkar och bränns. Det var några små sprickor i dekorationerna som jag satte dit för att leran var lite för torr (jag är säker på att ni alla är väldigt intresserade av just det här... haha.). Men vi får väl se om någon vecka...

Idag är det som sagt Senior Ditch Day. Första gången i mitt liv som jag skolkar... Vi får se vad som blir av dagen. Charise och jag pratade om att hitta på något men hon visste inte om hon hade en bil idag eller inte. Så vi får se vad som händer. Jag måste i alla fall förbi Wal-Mart för att köpa några småsaker till imorgon - Prom!

Adios

Rec Center

Publicerad 2010-04-22 05:25:57 i AZ 2009-2010,

Passet var inte så hårt alls. Jag tror knappt att jag svettades. Men men. Lätt träning blev det i alla fall. Det var lite lagom kul, tror att jag provar på Zumba nästa gång (inte Zumba Tone) för det är lite mera fart. Hantlarna som vi jobbade med som skulle "tona" kroppen var ju hur lätta som helst... Oh well. I tried.

Just nu tittar vi på vårat tredje, eller fjärde avsnitt av Glee. Det blir bara bättre och bättre. Jag var inte helt såld från början men det växer. Här är en scen från ett avsnitt - helt sjukt underhållande (inte världens bästa kvalité men hoppas att det duger annars får ni Youtuba fram en annan version):


Mer dans och sång åt folket :)

ps. imorgon är ska vi ta årets Senior Class Panorama Picture och efteråt ryktas det om BBQ och någon form utav vattenaktivitet - hmm... vi får väl se vad som är sant och inte. Rapport kommer kanske imorgon kväll. Har Guard träning till nio så...

Dreggel!

Publicerad 2010-04-22 01:07:59 i AZ 2009-2010,

Är det dregel eller dreggel? Confession - ibland googlar jag ord på svenska när jag inte kommer ihåg hur det stavas. I ärlighetens namn så har ju stavning aldrig varit min starka sida och att prata och skriva på ett annat språk majoriteten av 10 månader har ju kanske inte hjälpt min stavning av svenska ord. På tal om stavning så förekom det ett litet stavfel på våra diplon/certifikat som vi fick för några dagar sedan i och med Golden Scholar Ceremonin. Istället för Gilbert Public Schools så står det Gilbert Pubic Schools... Ehm... Ja.

Hur som haver så var det inte det jag skulle skriva om utan något annat. När jag skrev om träning så flöt ju tankarna helt obemärkt till sötsaker, bakning och tårtor. Så jag googlade lite bloggar och recept så nu sitter jag här och dreglar - eller dregglar. Så jag tänkte dela med mig lite av allt jag läste om som låter så smaskigt.

Gooey Caramel Butter Bars - hur smaskigt låter inte det!?
Key Lime Pie Bars - jag snöade kanske in lite på bars...
Jag har hittat en ny idol-blogg - Bakerella. Underbara bilder och en hel del sköna recept. Kolla på det översta eller ett av de översta inläggen med kanelbullarna - äkta Amerikanska kanelbullar - inget pärlsocker här inte. Jag måste prova att baka sånna kanelmuffins när jag kommer hem för de är sjukt smaskiga. Torrey's kompis Wendy bjöd oss på hembakta kanelbullar för några månader sedan; de var helt enorma och underbart goda. Så när jag kommer hem kommer det bakas kanelbullar med frosting till höger och vänster.

Nu måste jag ta och hoppa i träningskläderna. Vi hörs på andra sidan.

Wish me luck

Zumba

Publicerad 2010-04-22 00:24:57 i AZ 2009-2010,

Just nu sitter jag här som en zombie. Vet inte varför men skolan kanske tog krafterna ur mig idag. Men jag tänkte i alla fall försöka dra mig ner till gymmet om någon timma för lite Zumba. Vi fick prova på det på skolan i min dansklass för några månader sedan och det vekar kul. Wn fartfylld work-out med en blandning av enkel koordination och kondition och även med lite vikter då jag ska gå på Zumba Tone. Vi får väl se om jag överlever ;)

So Long

Golden Scholar & Dr Santa-Cruz

Publicerad 2010-04-20 06:07:01 i AZ 2009-2010,

Idag träffade jag rektorn hela två gånger! Först under The Golden Scholar Ceremony som är det som vanligtvis kallas Academic Night. Det är när alla elever som har ett Grade Point Average av 3.8 eller högre. Jag har 4.0 vilket är straigth A's dvs. MVG's. Men jag har inga superkomplicerade klasser att tala om... Så när vi kom till Aulan så höll rektorn ett kort tal, kören sjöng (de är superduktiga!) och sedan blev alla uppropade för att ta emot ett certifikat/diplom. Först Freshmen, Sophmores, Juniors och sedan Seniors! Sedan var det att ta och gå tillbaka till third hour.

Sedan träffade jag Dr. Santa-Cruz tillsammans med de andra tre utbytesstudenterna som är Seniors - Anouk, Vicki och Lan. Holland, Danmark och Kina. Han ville veta lite hur vi haft det, vad vi har tyckt om, vad som har varit annorlunda osv. Det var väldigt avslappnat så det var skönt. En av vice-rektorerna satt med oss och hon tyckte om mitt Pandora-armband. Det var lite kul för hon var den första som har vetat exakt vad det är - andra vill bara titta på det för att det är så coolt ;)

Inte så roligt inlägg men men. Kanske blir bättre imorgon ;) Vi får se helt enkelt.

Random grej också - som jag inte tror att jag har nämnt förrut. Idag var invigningen av en konstutställning med konst från skolans art-classes och jag har två saker som är utställda! Ett hänge från förra terminen och en trekantig "låda" som jag gjorde den här terminen i min keramik-klass.

Aloha

Relay for Life Pics

Publicerad 2010-04-18 18:42:54 i AZ 2009-2010, Pictures,

Bilder från Relay for Life. Vet att jag inte har skrivit så mycket om vad vi gjorde så jag förklarar under bilderna :) Det var i alla fall väldigt roligt och jag är så glad att jag gjorde det.


De flesta hade små fundraisers, där de försökte samla in ytterligare lite pengar till cancerforskning. Vi hade en darttavla med balonger och om man donerade 1 dollar fick man kasta två pilar och om man spräckte en ballong (eller inte) så fick man några små godisbitar.

De första varvet. Här var det cancer survivors som fick äran att gå första varvet, ledda av en drumline.

Ett halsband som man kunde köpa och så kunde man trä på en pärla för varje varv. Så man kunde hålla koll på hur många varv man gått.

På  planen så spelades det fotboll, kastades amerikanska fotbollar, lacrosse bollar var slängda osv. en massa skoj helt enkelt. Längs höger och vänster kanterna så kan ni se tält som de olika grupperna stälde upp. Så de kunde ha skydd från solen och att sova under.

Min favorit var luminaria ceremonin. De är papperspåsar med ljus i. De hade ställt hundratals längst banan och ordet HOPE var skrivet på hemma lektarna. Sedan fick vi alla ett värmeljus i en kopp som vi gick runt med medan alla strålkastare var nedsläckta.

Sedan ändrade dem om orden från HOPE till CURE.

Luminarias längst banan. Man kunde köpa dem och dekorera med namn och bilder av något som man känner som har drabbats av cancer. Jag ville göra det men jag var lite sent ute.

Mina 31 pärlor efter mycket gående :)

Det ser ut att vara lite ljusare än vad det var. Men klockan 6 på morgonen när the closing ceremony började (fast de flesta hade redan lämnat stadion).

Om ni har några frågor så är det bara att fråga på. Nu har jag andra saker att göra - mina sysslor för veckan ;)

Later

Yesterday

Publicerad 2010-04-18 18:27:13 i AZ 2009-2010,

Jag slocknade klockan 06.30 när jag kom hem igår. Tror att det tog mig 90 sekunder att somna. Jag sov ingenting under hela natten så jag var vaken i över 24 timmar. Jag var helt enkelt inte trött. Mina fötter och ben var trötta för de sista tre timmarna gick jag och Kristi runt banan konstant. Så sammanlagt gick jag 31 varv vilket blir 12,4 kilometer :) Så lite stolt är jag. Hur som haver så vaknade jag runt klockan 12.30 och efter det var det full rulle. Jag tror att jag fick mer energi än vad det tog av att gå så mycket under natten. Jag städade rummet, tvättade kläder (både maskin och handtvätt), jag dekorerade en glasflaska till min Creative Writing-klass, jag stickade och tittade på Remember the Titans.

Sedan kom Lorie, Ursh och Torrey hem för de hade varit på en kultur festival med STS. Så då bestämde Ursh och jag oss för att följa med Torrey till jobbet för jag behövde köpa skor till prom och lite smycken. Jag köpte ett par skor som inte är fullt lika höga som mina homcoming-skor och de är inte übersnygga men de duger och de var billiga. Sedan köpte jag ett armband och örhängen, kanske visar dem senare. Ursh köpte den blåa klänningen som hon prövade förra veckan. Efter det så gick vi till the dollar theatre (som egentligen kostar 2 dollar men i alla fal) och såg Valentines Day. Typ hundra kända namn med i den men tyvärr var den inte så bra som jag ville att den skulle vara.

Just nu tittar vi på slutet av Across the Universe. Gud vad jag tycker om den filmen - måste se hela snart. Och så måste jag köpa soundtracket :)

Nu ska jag ta och lägga upp bilder från Relay.
Aloha

Senior Research Paper

Publicerad 2010-04-16 21:37:52 i AZ 2009-2010,

Idag fick jag tillbaka min uppsats, eller jag fick tillbaka ett papper med mitt betyg och lite kommerntarer på. Jag fick 340 av 350 poäng! Det betyder 97% - A+! Woho! Det gjorde mig så sjukt glad. Jag var aldrig nervös över hur det skulle gå för jag vet hur man skriver en analytisk, research-baserad uppsats (vad annat gör man i Sh A & B - och C?) men det var så kul att det gick så bra. Jag fck kommentaren "Beautiful Emma! One of the best I read!" - yay!

Powder Puff Pics

Publicerad 2010-04-16 21:11:20 i AZ 2009-2010, Pictures,

Här kommer några få bilder från några veckor sedan då jag och mina kompisar var på Powder Puff-matchen.


Juniors i vitt och seniors i svart.
Tiger Stadium

Knasiga moln.

The Scoreboard. Seniors vann med 34-0! Yaya.

Från översta läktaren mot solnedgången.

Ikväll och natt blir det Relay for Life. Imorgon blir det Culture Festival och sedan kommer jag bli ganska död. På söndag blir det förhoppningsvis lite shopping, måste köpa lite saker till nästa helg - prom!

Adios

WGAZ Championships 2010 Pics

Publicerad 2010-04-16 05:10:02 i AZ 2009-2010, Pictures,

Bättre sent än aldrig. Här kommer bilder från Championships :D


Det här tyget var våra toppar gjorda av. Vi lämnade glitterpaljetter överallt...

En stjärna gjord av fötter. Ni kan se hur våra byxor såg ut :)

Den svarta stora rutan på golvet är vårat golv som de lånade så det var under alla andras golv.

Det ser inte så stort ut och det var inte megastort men det var way större än alla gym som vi uppträtt i...

Såhär såg våra silken ut. Silket är det vi tänker på när vi säger flagga men ett silke och en stång = flagga.

Drumline - de varvade guard och drumline under dagen. De använder sig av golv och koreografi samtidigt som de spelar på sina trummor och cymbaler. Oftast så har de något tydligt tema.

Jag är sjukt stolt över den här bilden. Adam är en av koreograferna till våran show och här är uppträdandet med Entity - som jag har lagt upp en video till tidigare. Jag visste när den här delen kom så jag var redo. Kan ni se hur högt upp hans vita gevär är? Sjukt högt upp!

Under Drumline Awards - alla i varje drumline står uppraddade så det blir fint och randigt på golvet. Och sedan när man vinner ett pris så får hela gruppen gå fram och ta emot medalj och ta en bild (om man hamnar på pallplats)

Vi fick guldiga ballonger eftersom att vi är Gold Guard. Pam ger alltid sina guards olika sorters heliumbalonger för prisutdelningen :)

Here it is. Min brons-medalj!

Några få bilder från Powder Puff är på väg :)

Relay for Life

Publicerad 2010-04-15 06:42:53 i AZ 2009-2010,

Relay for Life är ett event som sker på många olika platser i USA. Det är för att samla in pengar till American Cancer Society dvs. för cancerforskning. Det man gör är att man anmäler sig i lag och jag ska delta med Tiger Town - en klubb jag är med i genom skolan. Och sedan "tävlar" man mot andra lag för att se vem som kan samla in mest pengar. Vi har inte gjort sådär jättebra ifrån oss. Jag har inte varit på mötena sedan November för jag har haft Winter Guard men i alla fall så var målet att samla in 100 dollar/person. Det har vi ju inte nått. Jag skänker några dollar när jag väl kommer dit och så hade jag tänkt gå runt lite till grannarna imorgon och höra om någon ville skänka lite.

Själva Relay är på Fredag, eller rättare sagt så börjar det på Fredag klockan 18 och sedan pågår det hela natten till klockan 06.00 på Lördag morgon. Varje lag ska ha en eller flera medlemmar på banan hela tiden och så kommer vi gå runt, runt & runt fotbollsplanen. Det hålls nämligen på skolan fast det är för hela Gilbert-området. Under tiden när man vilar så kan man antingen sova, käka, ha skoj eller kika på lite saker som dem säljer osv. för att samla in ytterligare pengar till cancer-forskning. Att man ska gå så länge, genom hela natten är för att "cancer aldrig sover" och det finns Relays som håller på i 24 timmar och så vidare.

Det ska bli superkul att vara med om det på Fredag för jag har hört en massa skoj om det. Jag har så klart kameran med mig i högsta hugg så bilder blir det kanske nästa helg. Det är en massa annat som ska hinnas med i helgen men vi får se.


Nu ska jag gå o sussa.

Sweet Dreams

Död.

Publicerad 2010-04-15 04:57:51 i AZ 2009-2010,

Ha.Ha.Ha. Jag tog det ganska så jättelungt idag när jag tog upp min träning igen. Jag har inte tränat på gym sedan September/Oktober förra året... Så det blev crosstrainer i 20 minuter i ganska så lungt tempo, och sedan fokus på axlar, biceps, mage, rygg och ben. Det blev som sagt inga tunga vikter men men. Jag gjorde det ju i alla fall.

Nu ska jag käka lite mat sedan tänkte jag skriva ett inlägg om Relay for Life. Tror inte att jag har förklarat vad det är...

So Long

ps. random fact of the day - jag är galet sugen på O'boy just nu... hahaha.

Bakare Blogg

Publicerad 2010-04-15 01:11:55 i AZ 2009-2010,

Av någon anledning så har det varit lite bloggtorka i några dagar... Idag hittade jag i alla fall en blogg som jag blev kär i - kalasgott.blogg.se. Fylld med vackra bilder och söta recept - en blogg i min smak (hihi...). Jag har en "sakna-att-baka-varje-vecka"-fas just nu. Men snart är jag hemma igen så då blir det cupcakes, morotskakor, vita kladdkakor och Snickers-rutor till både höger och vänster. Yum!

Idag fick vi information om Graduation och allt som där ingår. Det är så overkligt. På måndag ska jag och de tre andra utbytesstudenterna som är Seniors prata med Dr. Santa-Cruz om lite allt möjligt (jag vet inte exakt vad än... men det var lite om hur vi har haft det, vad vi tycker om skolan etc.).

Nu måste jag sätta lite sprutt på mig, har en ekonomi-rapport att slutföra tills imorgon och så hade jag tänkt att hoppa iväg till gymmet om en timme ungefär. Måste börja röra på mig igen. Jag kanske inte har gått upp i vikt men jag har troligtvis tappat lite muskler, det är ju inte direkt så att jag tränar tre gånger i veckan här borta... Men vi får se om det kan bli ändring på det nu, de sista månaderna eftersom att jag faktiskt har ett gymkort.

So Long

Ang. bilder på mig

Publicerad 2010-04-11 23:16:31 i AZ 2009-2010,

Någon anonym frågade varför jag aldrig lägger ut bilder på mig själv och jag har precis gjort det i och med bilderna på min klänning men anledningen är att jag tycker att det känns lite konstigt att ha bilder på mig själv flytandes runt i cyberrymden... Och att jag är väldigt självkritisk när det kommer till bilder på migsjälv. Och eftersom att jag är den som oftast tar bilderna så blir det helt enkelt så att jag oftast är bakom kameran istället för framför. Hoppas att det svaret duger på din fråga anonym :)

Prom Dresses Pics

Publicerad 2010-04-11 21:09:40 i AZ 2009-2010, Pictures,

Det är väl ingen massiv bildspecial som kommer nu utan två ynka bilder, men fyra klänningar ;)

Ursh provade en klänning för $50 och jag i klänningen jag köpte. Det var den första klänningen jag provade :D It was meant to be.

Sen provade vi en massa andra klänningar bara på skoj. Vi provade de här och sedan bytte vi och tog en massa mera bilder. Den rosa hade paljetter på överdelen som liksom högg en i sidan så jag har ingen aning om någon skulle kunna stå ut med det en hel kväll men jag skulle kunna köpa den bara för att den är så kul att ta bilder i! Den gröna var billig och väldigt söt och glittrig men den var lite för stor för både mig och Ursh.

Adjö

Dance Concert Pics

Publicerad 2010-04-11 20:38:56 i AZ 2009-2010, Pictures,

Här kommer några få bilder från konserten i torsdags & fredags.

Lite blurrig bild på kostymen. Jag hackade av huvudet för det var också blurrigt så det såg ut som att jag hade blå ögonskugga under ögonen istället för på ögonlocken... Men håret var lockat, halvt uppsatt och halvt nedsläppt. Blå ögonskugga, massor med rouge och röda läppar.

Det är så kul att göra piruetter och chaines i klänningen :)

Kvällen till ära så var det 30års jubileum och gamla elever kom tillbaka och uppträdde. Här dansas det till nya versionen av Fame :)

Jag fick en färgglad bukett med blommor av Ursh och Lorie efter uppträdandet - de står i köket och är så fina!

Det var inte så många bilder för jag hade inte så många bra bilder men men. Hoppas att det duger ;)

Nu é re klippt...

Publicerad 2010-04-11 19:57:31 i AZ 2009-2010,

snart i alla fall. Idag är det hårklippardag här i huset, och snart är det nog min tur. Torrey klipper allas vårt hår; Terrys, Lories, Taryns, Urshs och mitt. Fast hon har precis börjat med Terry så vi får väl se när det närmar sig min tur. I väntan på det ska jag ladda upp lite bilder från igår och så :)

Promdress!

Publicerad 2010-04-11 04:53:54 i AZ 2009-2010,

Jag hittade en klänning! För runt 1 500 svenska kronor. Så det var ju inte såå farligt.

Fast på mig är den längre än på bilden :) Men jag tycker om den, den är så flowy.

Annars blev det ett par jeans och lite småsaker från Victoria's Secret.

Adios

The Mall!

Publicerad 2010-04-10 19:25:31 i AZ 2009-2010,

Woho. Shopping! Idag spenderas nämligen några timmar i the mall medan Torrey jobbar. Förhoppningsvis kan jag hitta lite nya kläder; en klänning för graduation och shorts. Kanske ett par gladiatorsandaler... En tröja eller två. hahaha... Vi får se vad det blir. Det skulle ju vara himla bekvämt om jag kunde hitta en promdress men vi får se vad vi hittar.

Bilder från igår kväll kommer senare idag, eller imorgon :)

Ciao

Perform. Point Your Toes. Smile!

Publicerad 2010-04-09 06:14:43 i AZ 2009-2010,

Har varit dåligt med bloggande men här kommer i alla fall ett kort inlägg om lite allt möjligt. Danshow, Guard träning, halvdag, heldag ledig från skolan och så vidare.

Ikväll hade vi våran premiär för danskonserten och det gick kalas. Sista showen är imorgon ;) Då kommer en massa kompisar och min värdfamilj och kikar. Våran danslärare Mrs. Roso grät när vi var klara, hon var så stolt - hon är så nära till tårar... Men jag tyckte att vi gjorde bra ifrån oss. Vi hade blå ögonskugga, röda glittriga läppar och massor av rouge (det är vad som krävs för att man ska synas) och så hade vi alla svarta klänningar i några olika modeller. Min är halterneck, knälång med blå strasstenar. Det är så kul att göra piruetter i den för den står liksom rätt ut som man tyckte om när man var liten och snurrade runt i varenda kjol för att se om den liksom puffade ut. Vi har haft dansträning varje dag efter skolan den här veckan så vi var förberedda men det var några människor som blev helt hysteriska.

Nu ska jag hoppa i säng, jag är trött! Det blev inget skojigt inlägg men men ;)  Kanske blir det något roligt inlägg imorgon, den som lever får se ;)

Sweet Dreams

Student Council Election

Publicerad 2010-04-06 05:15:15 i AZ 2009-2010,

Idag när jag vandrade in genom skoldörrarna blev jag helt tagen av alla färgglada stora posters som satt överallt. Kampanjande för att bli invald i Student Council. Det var posters och affisher överallt! Jahapp, det här känns lite overkligt och vem lägger ner så mycket tid på kampanjande? Det är så viktigt för vissa och en statusgrej att vara ordförande, sekreterare etc. Man kan väl likna det lite vid Elevrådet fast här finns det så oändligt mycket mer att göra än vad Svenska elevråd någonsin har gjort tillsammans - prom, morp, winter formal, fundraisers, homecoming, Powder Puff games etc.

En liten ögonblicksbild från imorse. Annars är det dansträning som gäller hela veckan och på Torsdag och Fredag är det konsert som gäller. Det här är låten vi uppträder till btw. kommer inte ihåg om jag har laddat upp den förrut;

Jump then Fall - Taylor Swift

Ciao

Påsk i Brevlådan!

Publicerad 2010-04-06 01:46:32 i AZ 2009-2010,

Jag är så glad så jag skulle kunna stå på huvudet just nu! Idag när vi kom hem fanns det inte ett utan TVÅ paket till mig i brevlådan! Vilken underbar familj och släkt jag har, jag älskar er! Så nu sitter jag här med påskägg, VeckoRevyn, Melodifestivalen CD och armbandet som jag velat ha så länge från Humanity. En hel hög med smält Marabou, Daim, Japp och Kexchoklad har fått åka in i kylen. Och ett mindre berg av Bilar, Tutti Frutti, Vingummi, Zoo och Malaco Truly Sweet & Sour. Gud vad jag är glad just nu! Ni gjorde min dag. Inte för att jag hade en dålig dag men sånhär gör en ju supermegakalas-glad!

Puss på er älskade familj! (från ett +26 gradigt, soligt Gilbert)

Movie Time!

Publicerad 2010-04-05 04:26:27 i AZ 2009-2010,

Bio var det ju. How to train your dragon eller Draktränaren som den kallas i Sverige och The Last Song blev det. Det skulle bara bli den förstnämnda men när vi kom ut från den så ville jag och Ursh se The Last Song och de andra ville se The Clash of the Titans. The Last Song - skriven av författaren till A Walk to Remember, Dear John, The Notebook etc. Jag läste ju boken och filmen var lite annorlunda, jag vet inte om den var bättre men jag tycker bättre om The Last Song än Dear John som film. Även fast Miley Cyrus är huvudrollen... How to Train Your Dragon var söt och ganska bra faktiskt :)

Fast vi såg den inte i 3D...

Självklart en massa gråtande! Men den var bra :)
Och en bra låt av Miley Cyrus - When I Look at You

Det finns en hel hög med filmer på bio som jag vill se just nu;
- Remember me
- When in Rome
- Alice in Wonderland
- The Bounty Hunter


Några som kommer snart;
- Letters to Juliet
- The Back-Up Plan
- Shrek: Forever After
- Sex and the City 2


Aloha

Easter Egg Hunt

Publicerad 2010-04-04 20:14:14 i AZ 2009-2010,

Här i staterna har man ju en annan sorts äggjakt än vad vi har i Sverige. Imorse så letade vi efter 88 små plastägg i trädgården. De har samma storlek som riktiga ägg men de är fylda med lite pengar, några små cents eller quarters. Sedan ser man vem som kan hitta flest och sedan får man alla pengar som man har hittat. Sedan fick vi även en påskkorg vad fylld med choklad och godis - yummy.


Nu ska vi på bio.

Happy Easter

Glad Påsk!

Publicerad 2010-04-03 20:54:43 i AZ 2009-2010,

Jag vill önska er, alla mina trogna läsare en underbar Påsk!
bild tagen förra våren av moi - Nyköpings Torghandel

Econ Test Tomorrow...

Publicerad 2010-04-01 05:26:00 i AZ 2009-2010,

Hur roligt är det att plugga Ekonomi på en skala från ett till keso...??? Inte så kul. Det är inte mitt favoritämne och jag tror att det kan ha mer att göra med min lärare Mr Holaday. Jag lär mig säkert en hel del men jag är inget überfan av just honom. Men i alla fall så ska jag ju sommarjobba på en bank i sommar så det kanske är bra att ha lite kunskap om det som har med pengar att göra. Fast för tillfället känner jag att det gör mig inte ett skvatt om jag inte vet vad oligopoly, Kinked Demand Curve och Payoff Matrix är för något, och fråga mig inte vad allt heter på svenska för det har jag ingen susning om. Men men, jag ska inte klaga, jag var ju en av två i min klass att få A på förra testet - YES! Är man pluggis så är man.

Imorgon är det en långdag i skolan igen. Dansträning till 16 och sedan min (kanske?) sista Guardträning från 17-21. Idag var jag och tittade på PowderPuff matchen. Jag tror att det slutade med 38-0 till the Seniors - we're simply the best.

Nu väntar i alla fall pluggandet och efter imorgon så blir det tredagarshelg! Sova!

Aloha

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela