Emmas Blogg

På äventyr genom Asien, Australien & Nya Zealand

Igår kväll...

Publicerad 2010-05-28 18:08:21 i AZ 2009-2010,

Igår kväll var det så dags att ta på sig den svarta prästdräkten, trä den guldiga (eller egentligen gul-orangea) kragen över huvudet och placera plattan på huvudet... Tasseln till höger. Nyinköpt klänning och klackar på. Det är fortfarande overkligt att jag får gå igenom det här. Gilbert High School Graduation 2010. Inmarch klockan 19 och en och en halv timma senare var det över. Mitt namn hade blivit uppropat och jag hade fått gå upp på scenen och ta emot mitt certifikat. Sen var det dags att säga hejdå till många av alla kompisar. Jag tror inte att jag har förstått det än - att jag inte kommer att se dem igen. Eller på längelänge i alla fall. Förhoppningsvis ser jag många den 2 Juni då vi har kommit tillbaka från Vegas och jag har min sista heldag i Gilbert, AZ. Den 3 Juni flyger jag hem.

Men som sagt är det fortfarande overkligt att jag har gått tio månader i ett Amerikanskt High School - tio dagar går ju långsammare än de månaderna. Någongång kommer det väl slå mig, förhoppningsvis snart. Det är bara så surrealistiskt.

Kramar
E

Ingen Tid

Publicerad 2010-05-25 06:40:36 i AZ 2009-2010,

Nu nar familjen har landat sa har vi fullt upp med att umgas sa bloggen blir lite lidandes.

Kanske blir nagot inlagg senare, om nagra dagar.

Kramar
E

Late Flight...

Publicerad 2010-05-22 17:46:34 i AZ 2009-2010,

Sa var det ju tankt att mamma, pappa, Adam och Elin skulle landa klockan 16.00 Amerika tid. Men nu far vi se vad som hander - fick ett sms i natt som sa att deras flyg fran Sverige var 2,5 timma forsenat. Inte kul! Sa de maste boka om de andra biljetterna... Jag vet inte riktigt var de mellanlandar men forhoppningsvis kommer de hit inte allt for sent.

Annars kommer det bli en dag av stadning och plugg sa jag far det undanstokat tills att de kommer hit. Imorgon blir det baseball - Arizona Diamondbacks vs. nagot annat lag. Nagot med Blue i namnet tror jag det var...

Jag vaknade tiidigt idag, for att vara en Lordag. Hade svart att somna ocksa. Ar som ett litet barn pa julafton ;) ska bli sa kul att traffa familjen, forstar fortfarande inte att de kommer vara har inom en snart, snar framtid.

Ciao

Libby Luau 2010

Publicerad 2010-05-22 06:55:32 i AZ 2009-2010,

Idag hade vi Band/Marching Band/Guard BBQ eller som det nu kallas Libby Luau efter Mr Libby som nu är band director. Det var mitt allra, allra, allra sista uppträdande med Guard. Det gjorde mig lite sorgsen. Men allt har ett slut... Men i alla fall så fick jag en Senior Gift av alla i Guard - en egengjord, batiktröja med trycket Ain't gonna face no defeat från Somebody to Love. Den är lite liten men jag älskar den :) Sedan åts det massa mat; Sesame Street Cupcakes, SunChips, sallad osv. Pratades en massa strunt och delades ut priser.

Jag och Niecy hade våra "fina" toppar från våran kostym för jag har redan packat ner min Guard T-Shirt så vi körde på rosa glittertröjor :) Vi är de enda Seniors i Gold Guard.

Jag fick även reda på att jag kan köpa en show flagga idag :D 20 dollares. It's mine! Wohoo! På Måndag betalas den och hämtas upp.


Den här låten betyder så mycket för mig, den innehåller så många minnen. Uppträda. Le. Hårspray. Plattångat hår. Barfota. Guard. Guard golv. Championships. Brons i State. Rosa och lila. Lila ögonskugga. Älskade flagga. Partners. Gilbert Gold Guard 2010 - best ever.

So Long

My Last Wednesday of School

Publicerad 2010-05-20 02:08:39 i AZ 2009-2010,

Från och med idag är varenda dag i skolan en sista dag. Min sista "riktiga" skolvecka. För nästa onsdag har vi seniors minsann en ledig dag medan alla andra har finals och på torsdag nästa vecka är det genrep på morgonen och Graduation på kvällen. Helt overkligt.

Dagen började inte så bra... Jag försov mig med typ 40 minuter. Men jag hoppade upp ur sängen och smällde i mig frukostpankakorna med Nutella på två minuter. Sedan var jag tvungen att platta håret för att de tog fotot till artikeln i skoltidningen idag men hårplattningen tog inte så lång tid. Sedan var det till att slänga på mig lite kläder och kladda på lite mascara. Sedan var det dags att åka till skolan :)

Annars så hände väl inget speciellt idag; vi tittade klart på Forest Gump, jag fortsatte jobba med min Altered Book, vi påbörjade våran Engelska review inför våran andra final och i keramiken så laserade/glaserade/glazade jag min sista kreation. Nu ska jag snart troligtvis knalla ut på en liten promenix och efter det blir det lite studerande...

So Long Amigos

Goodie Newsies

Publicerad 2010-05-19 00:57:15 i AZ 2009-2010,

Pratade med Dr. Santa-Cruz idag och han sa okej :D Så nu kan Elin minsann få vara med mig i skolan i alla fall en halv dag. För lite kompromissande blev det i och med att vi har finals. Men du kommer att få vara med mig andra halvan av dagen har jag bestämt, Elin - lunch, dans och keramik.

Blev även intervjuad av skoltidningen, slänger upp en länk m.m. när det är dags för publicering.

Adios

Forest Gump & Existentialism

Publicerad 2010-05-18 04:59:02 i AZ 2009-2010,

Idag har vi tittat på Forest Gump i min historiaklass, påbörjat en uppsats om Existentialism i min Engelskaklass (en del av våran final), dansat knas/contemporary dans i min dansklass. I min dansklass håller vi just nu på med en contemporary-dans som är ganska så knasig och annorlunda, vi ska ha redovisning på den imorgon och efter det ska vi börja jobba på våran final som kommer att vara en dans. Jag blev tillfrågad om jag ville bli intervjuad för skoltidningen så det händer imorgon.

Under lunchen så letade jag och Saori efter stället där vi kunde beställa The End of The Year Video och sedan så skulle jag kolla upp lite inför att Elin kommer på Lördag så att hon kunde komma med mig till skolan nästa vecka. Men tanten på rektorsexpeditionen var inte så hjälpsam, hon sa bara att det inte gick eftersom att vi har ett sk. "closed campus". Men imorgon ska jag minsann prata med Dr. Santa-Cruz och så ska vi nog komma fram till något.

I min keramik-klass så fick vi idag rösta på lite olika kategorier "Student Choice Awards" och så kunde man bland annat rösta på;
- Klassens Clown (så klart)
- Mest Dramatiska Eleven
- Bästa Keramikern
- Mest Utveckling (under terminen)
- Bäst Klädstil
osv.

Så det ska bli kul att se hur det går haha.

Ciao

Att Åka Hem...

Publicerad 2010-05-17 06:02:12 i AZ 2009-2010,

Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte vill åka hem. Jag vill åka hem så himla gärna - träffa familjen och kompisar. Men det finns så mycket som jag aldrig vill lämna; vänner, skolan, Guard, familj. Jag har gjort så mycket under det här året som jag aldrig trodde att jag skulle göra, någonsin. När trodde jag att jag skulle hamna i Arizona, kastandes en flagga i rosa pjamas. Aldrig trodde jag att jag skulle vara vegetarian för ett år. Aldrig trodde jag att allt skulle kännas så overkligt. Aldrig trodde jag att tio månader kunde gå så overkligt fort.

Jag vet att alla sa att det skulle gå fort. Men hur troligt är det att tio månader passerar så fort? Att mina väskor nu snart kommer att stå packade är så overkligt. Knappt har jag kommit hit och så måste jag åka igen. Men det är livet, allt är förbi i ett ögonblick. Och ju äldre man blir desto snabbare går det. Det gäller att bara hålla i sig och ta varje möjlighet man får inom räckhåll.

Dagen har spenderats med att sortera kläder, sortera prylar och börja packa. Jag ställde ju nyss undan min resväska i garaget och idag fick jag rota fram den igen under dammiga plastpåsar. Skype-prat med mamma, pappa och lillebror också. Att de snart kommer vara här är overkligt. Om en vecka är de här. Vi sa ju nyss hejdå.

Håll i hatten, tuta och kör. Livet går fort.

Snart är jag hemma igen... På gott och ont.

End Of The Year Video

Publicerad 2010-05-15 17:36:46 i AZ 2009-2010,

Igår var det så dags att under 2nd hour titta på The End of the Year Video. Det är en video sammanställd med en massa klipp från skolan; fotbollsmatcher, Prom, Dodgeball Tourneringen, hälsningar till Seniors från lärare och andra elever osv. När Susana var här så tittade vi på hennes gamla från Mesa High och det var riktigt kul att se. Jag tror att jag vill köpa den som ett minne att ha, inte för att den var kanonbra men det var en hel del av alla mina minnen från det här året... Videon sammanställs av en klass som har Video Produktion och de filmar runt skolan när det händer något speciellt och när det inte händer något speciellt - bara vanliga dagar som de kallar "student life". Jag tror att jag var med på ett litet hörn men inte galet mycket; vilket är helt okej för mig :)

Vet ni!? (De flesta av er vet väl redan eftersom att en hel del av er läsare är familj :) ) Om en vecka kommer min familj hit! Och min kompis Elin! Jag kan inte förstå det. Jag kommer fortfarande ihåg när vi sa hejdå på Arlanda för hundratals dagar sedan... Så sjukt! Men det ska bli så spännande och kul att visa dem runt här där jag har bott de senaste året. Ni får höra vad vi hittar på senare men jag har ju redan berättat att det blir Grand Canyon och Las Vegas. Wohoo!

Idag är det stordammning som gäller och stor tvätt av kläder. Vi har typ ett berg lika storrt som Mount Everest med smutstvätt. Och så måste jag börja packa - men det blir nog inte förän imorgon :)

Ska se om jag får tid för att lägga upp lite bilder från Guard Partyt lite senare :)

Puss & Kram Skumbanan

ps. vad är detta? ni ber om bilder på min Yearbook och så får jag nada kommentarer, nada. fy på er ;)

Econ...

Publicerad 2010-05-13 04:49:56 i AZ 2009-2010,

Sitter med pennan i högsta hugg och jobbar med min Study Guide för min Ekonomi-klass. Det är inlämningsdags imorgon om man vill ha extra credit och det har ju aldrig skadat, annars är den due på Måndag men jag har annat att göra i helgen så jag tänkte få det överstökat nu. Med 101,5 Jamz i lurarna sitter jag och dansar medan jag letar efter svar i textboken och i mina anteckningar.

I helgen måste jag ju nämligen börja packa! Herre Gud! Hur gick det så fort? Och sedan har vi en storstädning av vardagsrummet framför oss. Skoj skoj. haha.

Idag besökte jag även min tandreglerar för sista gången. Det gick väldigt fort eftersom att han inte gör några stora saker men en del har faktiskt hänt sedan jag kom hit; gummikedjor har byts ut och jag har tidvis gått runt med gummisnoddar i käkarna. Men jag hade minsann med mig kameran så jag tog ett kort med Dr. Matt :)

Ciao

Yearbook Pics

Publicerad 2010-05-13 04:36:39 i AZ 2009-2010, Pictures,

Äntligen! Här kommer dem - Yearbook bilderna! Inte världens bästa men förhoppningsvis får ni ett hum om hur de ser ut :)


Den är helt vit. Helt vit. Temat för året var Life Made Simpler. Jag vet inte om det är min favorit eller inte, det hade ju varit coolt om den varit svart och guld men den är faktiskt lite cool.

Den hade en liten plastficka på framsidan med en blå liten brochyr i med event från vårterminen... Här ser ni även min lilla namnskylt som jag köpte till och klistrade dit där jag tyckte att den passade på den stora vita framsidan :)

Close up. Lite Svea Rike-feeling när det kommer till färgvalet. Inte black och gold direkt... haha, men tydligen så gör de böckerna svarta och guld en gång var fjärde år så att alla har en svart och guld men att alla andra är olika så att de är olika.

Första sidan, börjar bli lite full nu... Likaså baksidan. Och man kan köpa till extra sidor men jag ber folk skriva på sidor i boken istället :)

Guard sidan! Jag är på den nedre, vänstra bilden :) Vi blev lite besvikna dock, bilderna som är "in action", de stora - är från Eval-showen i början av säsongen och bara på Black Guard. De har inga kostymer och våra flaggor; ingenting stämmer. Men men, inte hela världen ;)

Var väl tvungen att ta en bild på Amerikanska klassikern; the football team! Varje sport har har en sida, ibland två sidor då de har Freshmen, JV (Junior Varsity) och Varsity på olika sidor...

De har även lite smått och gott som vi fick rösta på tidigare under läsåret; The very best... smile, eyes, fashion, body etc.

Hoppas att det gav er en liten inblick i hur allt en yearbook ser ut. Många har målat sina omslag men jag lämnar min vit, även om den inte är så ren på baksidan längre... Den börjar ju som sagt bli fylld med många hälsningar vilket är kul men alla från Guard har inte skrivit i den än men men, man kan kommentera vart man vill. Eller det är lite från person till person men jag tycker att det är kul bara de inte skriver på bilderna eller texterna i boken, om de skriver i registret spelar ingen roll.

Greetings from GHS

Grattis på Namnsdagen!

Publicerad 2010-05-12 22:53:31 i AZ 2009-2010, Pictures,


Mamma & Jag, sommaren 2007. Räkkryssning m. Labrador i Nyköpings skärgård.

Nu är det väl snart redan Torsdag hos er men här är det fortfarande Onsdag och fortfarande min och mammas namnsdag. Så grattis på namnsdagen till alla er Lottor och Charlottor där ute i världen.

En sak som ni kanske aldrig har tänkt på eller så har ni faktiskt tänkt på den men inte vetat svaret - Har de namnsdagar här i USA? Nepp, det har dem inte men jag har förklarat för dem vad det är. Nameday låter ju lite dumt men det är var det blir när jag översätter det ;)

Nu ska jag ladda upp lite bilder på min Yearbook people! Hang in there.

So Long

Clap, Snap and Stomp

Publicerad 2010-05-11 06:37:10 i AZ 2009-2010,

Idag hade vi en vikarie i min dansklass för Ms Roso's bil pajade på morgonen så hon kunde inte komma till skolan på något sätt. Men hon vidarebefodrade en uppgift till oss idag och den bestod av att med hjälp av klappar, att knäppa med fingrarna och att stampa i golvet etc. så skulle vi skapa våran egen rytm och "musik" samtidigt som vi skulle försöka blanda in det med så många danssteg som möjligt. Andrea och jag hade superkul - vi är deffinitivt inte världens bästa dansare men fy så kul vi har. Jag låg på marken och skrattade flera gånger åt våra fåniga idéer där vi försökte blanda in handklappar eller fingerknäppningar med piruetter eller chases.

Idag fick vi tillbaka en del av våra saker i min keramik-klass som hade blivit glaserade (?) klart och allt. Jag gjorde en kanna, som jag visade en bild på tidigare, som jag doppade i svart glaze tre gånger. Och det är nog mit favorit projekt hittils; den blev snygg! Jag ska ladda upp bilder i helgen (förhoppningsvis) på allt jag har gjort i min keramik-klass hittils.

På tal om att lägga upp bilder osv. det är lite dåligt med sådant nu och det kommer kanske bli sämre. För nu börjar det ju dra ihop sig - om två helger är familjen och Elin här! Det är ju ta mig tusan helt sjukt! Jag vet att jag har sagt det igen men det finns inget som kan övertyga mig om att det här året har gått så här fort. Jag tor att något satte jorden på supersnurr de senaste månaderna! Men i alla fall :) Det kommer att komma många, långa inlägg om det i framtiden - ni ska få se.

Imorgon berättar jag om hur det var i Fredags på Guard Banqueten ;)

Ciao

Förlåt.

Publicerad 2010-05-09 06:14:37 i AZ 2009-2010,

Inga bilder idag. Får se om det blir några imorgon men det är lite tveksamt eftersom att det är mors dag imorgon och jag har min Senior Memory Book due på Onsdag och den kräver lite extra arbete... Och skola före blogg. Men vi får se om jag kan klämma in någon bild imorgon kanske. Imorgon vet jag inte riktigt vilka planer vi har men jag vet att det pratas om en picknick i parken så vi får se :) Men firas ska det i alla fall. Taryn har bakat Red Velvet Cake - yum!

Idag har jag i alla fall läst ut Ninteen Minutes - Jodi Picoult. Det tog mig ju bara en halv evighet. Men nu har jag i alla fall börja läsa The Bean Trees - Barbara Kingsolver. Förhoppningsvis är den bra. Just nu är det bara Terry, Lorie och jag här hemma. Taryn och Ursh är på Mesa's Prom och Torrey jobbar. Så det är lungt och skönt och jag varvar mellan att slötitta på TV'n och läsa.

Adios

The Grand Canyon & Las Vegas

Publicerad 2010-05-08 22:05:03 i AZ 2009-2010,

Jag är så glad just nu. Och trött. Öppnade precis mailen och såg ett mail från mamma med alla deras planer när de kommer hit. Dagen efter Graduation åker vi till Grand Canyon och efter det så blir det Las Vegas! Ahh... Så kul det ska bli. Det blir road trip till Canyon och Vegas och flyg tillbaka till Phoenix. Vi ska bo på New York New York, ett känt Vegas hotell och Yavapai Lodge vid the Canyon... Är så exited att få se mer av Arizona och att få bo på the Strip i Vegas!

Senare blir det bilder på lite allt möjligt förhoppningsvis ;)

Ciao

Guard Banquet

Publicerad 2010-05-08 00:44:00 i AZ 2009-2010,


Ikväll är det Guard Banquet/Pool-/Pizza party hos Michelle. Det ska bli så himla kul att se alla igen, för även om jag ser en del av tjejerna varje dag så är det ju inte samma sak som när vi hade träning tre gånger i veckan. Men som sagt så ska det bli superskoj. Ska bli kul att få plaska runt i en pool också, här har vi ju "bara" en hot tub och när det är 30+ ute så är det ju inte så lockande. Men men, rapport blir det imorgon (och bilder på min yearbook)

Kram på er

Rea!

Publicerad 2010-05-07 04:25:27 i AZ 2009-2010, My Wish List,


Nu finns väskan som jag vill ha på rea! 199:- ett kap. Men jag får hålla i slantarna innan sommarjobbet börjar. Och så kanske jag inte behöver en ny väska. Fast jag tycker om den, perfa att ha en dator och anteckningsblock i för plugget. Från Accessora.se

Yearbook!

Publicerad 2010-05-06 06:09:02 i AZ 2009-2010,

Nu har jag den. Den amerikanska High School traditionen. Nu är den min. Gilbert High School 2009-2010 Yearbook! Woho. Helt vit är den på omslagen förutom en plastficka med en liten folder i med tips för framtiden. Innuti är hundratals bilder - jag är med på fyra och så är jag citerad två gånger. Inte fy skam ;) haha. Bilder kommer någon gång senare.

Helt sjukt att jag har min egna Yearbook, men helt klart coolt. Yearbook Signing Partyt var väl kanske inte världens dragigaste (hahaha...) party men första timmen var kul när mina kompisar (de få som var där) skrev i boken och andra timman var lite smått långtråkig. Imorgon blir det att ta med boken till skolan och låta kompisar skriva i den. På Fredag åker den också med till våran Guard Banquet dvs. middag ;)

Sweet Dreams

Surfande, Glee & Bilder

Publicerad 2010-05-04 02:31:08 i AZ 2009-2010,

Sitter här på golvet i mitt och Ursh's rum och gör lite allt möjligt på en gång. Glee dundrar ur högtalarna och håller mig på gott humör medan jag surfar runt och läser bloggar, letar lite smått och gott till min Altered Book som vi har börjat med igen. Den här terminen är det till att avsluta det jag påbörjade förra terminen, och jag ska bland annat ha ett uppslag med samma innehåll på båda sidorna men på Svenska på ena sidan och Engelska på den andra. Så här sitter jag och letar lite allt möjligt som kan passa på den sidan - definitioner av ord och så vidare.

Sedan håller jag även på att skriva på min Senior Memory Book som ska innehålla 6-7 berättelser ur mitt liv som har lett mig hit, till den jag är idag. Jag har bland annat skrivit om när jag blev bestulen på min väska i Barcelona förra året (inte så smidigt, passet borta dagen innan vi flög hem), Stigtomta - där jag växte upp, första Florida-resan osv. Och till dessa berättelser ska vi även ha bilder och så vidare så det blir som en liten scrapbook så jag sitter och letar lite bilder som jag kanske har på min hårddisk och som pappa har mailat mig. Imorgon har han lovat ett nytt lass med gamla inscannade bilder :) Jippi!

Nu ska jag återgå till pluggandet.

So Long Långkalsong

Amazing Jake's Pics

Publicerad 2010-05-03 04:28:01 i AZ 2009-2010, Pictures,

Here we go - bilder från Amazing Jake's. Det var som sagt superkul och vi gjorde en massa olika saker, tror att jag fick med det mesta på bild...


Vi började ju med att trycka ner oss i en mini-tekopp och det snurrades galet mycket. Så mycket att Andrea var mer eller mindre åksjuk resten av kvällen men men, det gick bra i alla fall.

Efter det blev det till att ta det lite lugnt och spela lite minigolf. En bana med strand-tema :)

Så här såg jag ut ;) Mörk bild men det är jag... Har ju inte spelat golf på år och dagar. Kommer ju inte ens ihåg hur man ska hålla klubban, men jag kommer ihåg att "pendla med armarna och inte med handlederna" ;) Så en eller två Hole-in-one blev det i alla fall...

Sedan var det mat som gällde. Sallads buffé, pizza, kakor, Jell-O, cheesecake osv. Här har vi en bild på äkta Amerikansk Jell-O, jag kan fortfarande inte förstå storheten i detta...

Dessert!

Air Hockey-bord och en massa spelmaskiner.

Lite mer arkadspel. De hade dansspel, köra bil-spel osv. Väldans skoj! För allt som inte gav oss "tickets" som man kunde lämna in för att vinna priser kunde vi spela gratis eftersom att vi redan betalat $20 och det var en del av priset :)

Radiobilar i black-light. Andreas skor lyste så coolt i mörkret, mina gjorde det också men inte fullt lika mycket så det var svårt att fånga det på bild...

Efter att ha laddat upp med radiobilar så var det dags för go-cart. Vi klämde ner oss i en liten bil och Andrea fick köra. Vi blev omkörda av varenda bil! Det var bara fem bilar i varje "race" eftersom att det var så litet men jag tror att vi blev varvade fem gånger av varenda bil. Haha, men som vi skrattade!

Det var en kväll som nog förlängde mitt liv med några dagar för jag skrattade något sjukt mycket. Vi spelade även Lazer-Tag men det fick jag inga bilder på men jag sög på det! Jag kan ju inte sikta! Men men. Det var lite synd att vi inte kunde bowla heller men inte så mycket att göra åt det, vi spelade desto mer arkadspel - vi körde en massa racerbilar i en massa olika städer och länder; Paris, Moskva, Egypten, London osv.

Hoppas att jag kunde förmedla lite av hur kul det var genom bilderna :)

Slappardag.

Publicerad 2010-05-02 07:48:44 i AZ 2009-2010,

Idag har varit en riktigt slappardag och jag glömde helt bort att jag skulle visa er bilder på vad jag gjorde igår. Såå vad hade jag för mig - jag och Andrea åkte minsann till Amazing Jake's. Inte för att ni vet vad det är men jag ska minsann berätta. Det är ett stort innomhusställe där de har en spelarkad, disco bowling, minigolfbana, lazer-tag och go-cart. De har aven några små åkattraktioner som tekoppar, ett mini-fritt fall och en som gick runt-runt-runt. Självklart fanns det även allt du kan äta-buffé som hade en salladsbar, pizza, pasta och själfallet en efterrättsdel :)

Andrea och jag startade med att åka tekopparna - vi tröck ner oss i en tekopp som kanske är ämnad för två små personer - inte två i stort sett fullvuxna tjejer... Men men, det var kul och det snurrade som sjutton så Andrea var mer eller mindre åksjuk resten av kvällen. Resten berättar jag om imorgon men kul hade vi i alla fall :)

Igår kväll landade jag innanför dörren precis klockan tolv vilket var då jag skulle vara hemma så det var perfa tajming. Så idag vaknade jag inte föräns 10. Nej nu ljög jag - jag blev väckt av vägarbetare eller något liknande klockan 7 och jag vet inte vad de hade för sig men de gjorde sjukt konstiga läten och högt och länge lät det också. Men efter om och men så somnade jag om. När jag väl vaknade var bara Ursh och jag hemma så vi slappade lite och kollade på America's Next Top Model och sedan gick vi ut och solade.

När Torrey kom hem så bjöds vi på en mindre uppskattad överraskning, Torrey's katt - Alex hade fångat en fågel. Den var inte död men den var skadad och ville inte flyga så vi visste inte riktigt vad vi skulle göra. Efter ett tag så bestämde vi oss för att (efter konsultering med Terry som var på väg hem från jobbet) att flytta fågeln ur garaget. Sagt och gjort. Efter det åkte vi till Wal-Mart och Lee Lee's (en Asiatisk mataffär) och när vi kom hem så såg jag inte fågeln så jag vet inte hur dess öde slutade...

Efter det så hjälpte vi till att laga mat - dvs. vi hackade en sjukt massa grönsaker; kål, selleri, blomkål, broccoli, vårlök osv. Och mumsigt blev det!

Nu har jag och Ursh precis kommit upp ur Hot Tuben så jag är lagom trött och jag har precis sprejat Ursh med brun-utan-sol sprej för att eliminra hennes softball-bränna inför Prom som hon har nästa helg... Förhoppningsvis blir hon brun och inte orange ;)

Imorgon har vi nog inga planer så förhoppningsvis blir det bilder och kanske ett skojigt inlägg. Förhoppningsvis.

Sweet Dreams

Pep Assembly

Publicerad 2010-05-01 01:38:32 i AZ 2009-2010,

Idag var det pep assembly. Årets sista. Det är ju lite tråkigt men men. Det är sånnt man får ta när tiden går så sjukt fort. Idag uppträdde i alla fall Black Guard med deras Landslide uppträdande och vi fick så snällt assistera med att bära ramper, vika golv och bära flaggor osv. Men det var ganska så slappt. Vi fick ju titta på båda uppträdandena (de delar in de i två assemblys eftersom att hela skolan inte får plats på en gång i "gymnastiksalen"). Det var lite hårt jobb då vi fick sätta upp och ta ner alla ramper och platåer tre gånger. Och fort skulle det gå eftersom att drumline uppträdde direkt efteråt. Men som sagt så var det kul att få se alla uppträdanden två gånger och så fick vi missa first hour, second hour och delar av third hour.

Igår släpade jag mig faktiskt till gymmet! Det blev 20-25 minuter på löpbandet och det landade på tre kilometer (hmm... inte så bra, men något i alla fall), 25 minuter på träningscykeln - vet inte hur långt det blev och sedan blev det lite core & axlar. Lite lagom helt enkelt. Måste ju komma igång och det var ju faktiskt tredje gången på tre veckor. Jag måste bara få till kanske två-tre träningar i veckan så jag är i någorlunda kondition när jag kommer hem...

Ikväll ska jag ut och ha skoj med Andrea - en kompis från Guard och min dansklass. Jag berättar vad imorgon :) Ikväll åker även Susanna hem till Finland igen :( Hon är min värdfamiljs gamla utbytesstudent som har varit här och hälsat på de senaste tre veckorna och det har gått så fort. Det skulle liksom inte göra något om hon valde att stanna, det är så kul att ha henne här...

Jag har haft en liten svacka i skrivandet den senaste veckan, jag vet inte varför men så blir det ibland. Allt jag skriver låter bara tråkigt. Men men, det har även varit lite tomt på kommentars-fronten på sistone... Hm...

Nu ska jag ta en powernap så jag är vaken och redo för ikväll.

Later

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela