Emmas Blogg

På äventyr genom Asien, Australien & Nya Zealand

Dalig uppdatering

Publicerad 2009-11-28 23:25:47 i AZ 2009-2010,

Jag har varit galet dalig pa att uppdatera, jag vet. Vaion (min andra laptop) har fatt ngt virus lr liknande sa Jon ska forsoka fixa den... Men Thanksgiving passerade i torsdags = maat! Vi hade ju ingen kalkon utan vi korde Mexican = enchiladas och cornbread (det var gaalet gott, Ursh och jag alskar numera cornbread!)

Igar tog vi det lugnt hela dagen, vi akte till Walmart for att inhandla diverse paj-ingredienser och sa kopte Ursh och jag en liten, supergullig, Cheesecake. Vi har haft cheescake-cravings sen vi kom hit, hahaha...

I onsdags skulle jag ju donera blod, men det fick jag inte da jag levt i Europa i mer an 5 ar... Gaah! Men jag far val bara ta och vanta tills jag kommer hem till Sverige igen, da kan jag forhoppningsvis donera blod.

Jag har en massa bilder fran nar vi var pa the Gilbert Days Fair/Carnival forra helgen... Jag lagger upp de imorgon forhoppningsvis.

I mandags provade jag pa Winterw Guard och pa mandag ar det auditions sa vi far se hur det gar. Winter Guard ar som dans kombinerat med flaggor som man kastar och arbetar med. Jag vet inte hur jag ska forklara det men det var galet skoj sa jag hoppas att the tryouts gar bra pa mandag. 
 

Nu har ni hort lite vad som hant i veckan har i Gilbert.

More Music

Publicerad 2009-11-21 05:37:00 i AZ 2009-2010,

Mer musik, kanske är jag superefter när det kommer till den här låten, för jag har hört den förrut men inte föräns idag har jag hittat den. Den var med i DVD'n med bilderna från lägret, men i alla fall - jag tycker den är vacker. Once again, enjoy.

100 Years - Five For Fighting

Ford Ironman Arizona

Publicerad 2009-11-21 02:52:57 i AZ 2009-2010,

Två inlägg på en dag, galet or what? Men jag tänkte bara berätta att vi (familjen) ska volontära på söndag i den kommande Ford Ironman Arizona-tävlingen... Ett triathlon (simma, cykla och springa - långt!), helt galet vad människor gör men i alla fall så ska vi jobba med att dela ut vatten och annan dryck som de behöver, vi kommer att vara vid cykel-delen av tävlingen. Jag ska försöka ta med mig kameran och dokumentera, det låter som att det kommer att vara skoj så jag ser fram emot det :)

Ciao

Music

Publicerad 2009-11-21 00:42:55 i AZ 2009-2010,

Förlåt, det har varit dåligt med uppdateringar den här veckan - inte mkt att skriva om. Igår var jag och några kompisar på en bildvisning av en massa bilder från Anytown/Our Town (lägret som jag åkte på) och det var superskoj att träffa alla igen :) I onsdags var jag på en dansvisning som hölls på skolan av de "advancerade" dansarna på skolan, jag är ju bara nybörjare men i Januari ska vi minsann göra ett litet gästframträdande i en av uppvisningarna.

I brist på annat så tänkte jag dela med mig av en av mina favoritlåtar just nu - enjoy

Broken - Elsa


Fireflies - Owl City

Friday 13th

Publicerad 2009-11-14 02:19:15 i AZ 2009-2010,

Gissa vad som hände idag!? Ni kommer aldrig att gissa rätt...

Jag vann en Dell mini notebook!

Är den inte fin så säg... Den är så liten och gullig. Jag vann den genom ett lotteri som en klubb hade förra månaden i samband med att de samlade in pengar till en bröstcancer-organisation. Jag donerade $25 vilket resulterade i 5 lotter till netbook-lotteriet. De olika priserna var följande;
$1 - iPod nano
$3 - TV
$5 - Dell mini netbook


Och idag kom de in till min 3rd hour och berättade att jag vunnit! De hade slagit in den i ett fint rosa paket och så filmade de när jag öppnade paketet och de ska visa det på "the anouncements" nästa vecka... Så jag får hålla utkik efter mig... Fatta vad chockad jag blev, jag visste ju att chansen fanns och de sa till mig att inte många valde Netbook-lotterna utan om de donerade $5 så kanske de valde 5 iPod-lotter istället, men vi är ju trots allt närmare 3 000 studenter på skolan. Jag blev helt glad och skakis när jag fick den (på ett väldans positivt sätt) och sen så messade jag Torrey, Taryn, Lorie och Ursh...

Om inte det vore nog så har jag ätit muffins till frukost och så fick vi muffins i min 1st hour.

Idag har varit en bra dag här i AZ - hoppas att ni har haft en lika bra dag...

xoxo

So You Think You Can Dance

Publicerad 2009-11-11 04:12:17 i AZ 2009-2010,

Sitter här och tittar på So You Think You Can Dance, ett av våra favorit program. En av mina favoriter är Legacy som i botten är en b-boy och jag måste visa er den här dansen från förra veckan. Det är en av mina absoluta favoriter, när det kommer till alla danser jag har sett i programmet.Hoppas att ni tyckte om det också :)

Puss

Sesame Street

Publicerad 2009-11-11 02:59:51 i AZ 2009-2010,Sesame Street fyller 40 år idag, på pricken. Jag har aldrig kollat på Sesame Street men efter som att de har the Cookie Monster så var jag ju tvungen att lägga upp en bild på födelsedagen :)

Hoppas att ni har haft en bra dag.

Love

Shopping Result

Publicerad 2009-11-09 06:08:45 i AZ 2009-2010,

Efter några timmar så hade jag inhandlat;
- Ett par svarta boots (supersnygga) lägger upp bilder på dem senare
- En svart och vit randing cardigan
- En rutig 3/4-ärms skjorta
- Jelly Belly Beans som vi hittade i en godisaffär, de var sorterade i smak! Ursh sa att hela mitt ansikte lyste up när jag såg dem :P hahaha...

Jag tror att det var kontentan av det hela...

Puss på er

The Mall

Publicerad 2009-11-08 20:36:23 i AZ 2009-2010,

Nu drar jag och Ursh till the Mall, vi får se vad som blir inhandlat idag. Behöver lite av ditten och lite av datten :)

Ciao

iPod & Blood Drive

Publicerad 2009-11-08 01:44:17 i AZ 2009-2010,

Det har varit dåligt med uppdateringar den här veckan, jag vet. Men här kommer lite news;

- Jag beställde och fick min nya iPod nano Red 16 GB den här veckan. Så nu kan jag lyssna på musik igen :D Den kostade 1 367,58 svenska riksdaler vilket inte var så dåligt tycker jag i a f... Den är så fin - röd och glansig. Jag valde orden Smile. Dance. Laugh. Live. den här gången istället för Once upon a time...

-
Jag "signed up" för att donera blod när den sk. Blood Drive kommer till skolan. Jag hoppas att jag kan göra det även fast jag är utbytesstudent. Lorie sa att jag kunde göra det, men vi får se hur det går.

- Lories föräldrar är här, de kom i torsdags kväll... Då åkte vi till en mongolisk (?) restaurang där man fick plocka ihop sin egna stir-fry. Det var skoj och gott :) Sen så fick vi sånnadära coola take away-kartonger som de har i filmer när de äter kina/asiatisk-take away. Både jag och Ursh utbrast "That's so cool!".

- Igår var vi på Mesa's football game, det var homegame och det var deras sista för säsongen men det gick inte så bra. De förlorade med 12-39 eller ngt sånnt... Så vi lämnade innan matchen var över vilket var första gången vi har gjort det.

Det var ett litet axplock från vad som hänt den här veckan i mitt liv här borta över Atlanten.

Aloha

Halloween Pics

Publicerad 2009-11-04 03:22:54 i AZ 2009-2010, Pictures,

Här kommer lite bilder från Halloween :)

Bumble bee me


Ursh och jag lekte lite med kameran innan vi åkte iväg...


En söt bild på Ursh som var en cave woman/wild woman/chicken poo/KFC waste etc.


Mörk bild på Ursh och Taryn, som var en vampire slayer... Vi lekte lite mer med kameran när vi var på festen :P


A Jack Lantern, vi hade tyvärr inte tid att göra någon pga. allt som vi gjorde. Ursh och Taryn hade en fotbollsmatch under lördagen och efter det var det ombyte till halloween-kostymer som gällde och sedan fest :)

Hoppas att det var nog med Halloween-bilder

So Long

Ramen Girl

Publicerad 2009-11-03 05:12:37 i AZ 2009-2010,


Torrey och Josh hyrde film och då blev det Ramen Girl - den var söt och roligt :) Hon pratar inte japanska och de pratar inte engelska... Som gjort för roliga situationer. Jag orkade inte lägga upp Halloween-bilderna så jag ger er ett filmtips istället. Inte för att jag vet om filmen kommer ut i Sverige, men men. När jag ändå håller på att ge er filmtips så kan jag tipsa er om denna också; My Life In Ruins.
Typisk tjej-film som får en att vilja åka till Grekland, man vet precis vad som ska hända men den är söt och rolig i alla fall :) Lite som Ramen Girl, eller som i stort sett varenda chick-flick.

Mini Me

Publicerad 2009-11-02 23:53:17 i AZ 2009-2010,

Jag har inte orkat ladda upp Halloween-bilderna än och jag vet inte när jag gör det. Kanske ikväll, kanske om en vecka... Idag är det i alla fall Cardio Blast Kickboxing som gäller, jag är lite rädd för förra gången han vi inte med någon styrka på slutet så han kanske ger oss lite extra idag? hjälp.

Halloween var skoj och vi var på en fest hos en annan värdfamilj, deras hus var gigantiskt. Men vi stannade där för länge, vi hade för roligt så vi han inte åka hem i tid för att gå ut och göra lite "trick or treat". Men jag berättar mer om det när jag lägger upp bilder, det är roliga bilder ska jag säga er :P

Så just nu lägger jag upp en bild på lilla mig (en random bild som jag hade uppladdad i bild-arkivet)

Puss på er

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela