Emmas Blogg

På äventyr genom Asien, Australien & Nya Zealand

London - Dag I

Publicerad 2010-11-09 18:46:27 i Äventyr,

Här kommer första dagen i bilder. Då hann vi inte göra så mycket - vi landade och tog oss till hotellet efter att ha fått vägvisning av en snäll britt - vi skulle helt enkelt bara längre ner på gatan :)


Themsen. På väg till BeniHana - en teppanyaki resturang. Vi gick hela vägen och det tog sin lilla tid men med kartan i högsta hugg gick det finfint!

På BeniHana kan man sitta vid s.k. Hibachi-bord som är en stekhäll så de lagar maten precis framför en! Och så mumsig mat!

Den legendariska lök-vulkanen. De staplar lökringar och häller i lite olja och tänder eld på det - en klassiker :) När vi var på BeniHana i Arizona så gjorde ju kocken en PacMan när han gjorde stekt ris. Kolla här.

Våran kock. Han höll för ögonen så jag kunde ta en bild på våran "asiatiska" kock eftersom att kockarna på dehär restaurangerna oftast är asiatiska men inte våran den här gången. Men han var toppen i alla fall :)

Deras wall of fame med bla Tom Hanks och Justin Timberlake.

BeniHana Chelsea.

Efter det här blev det en långpromenad hem till hotellet och sedan bläddrade vi igenom lite TV-kanaler och kollade lite på Bridget Jones innan vi somnade.

Kommentarer

Postat av: isa

Publicerad 2010-11-09 22:05:54

åh vad mysigt det ser ut!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela