Emmas Blogg

På äventyr genom Asien, Australien & Nya Zealand

Spontan cykeltur

Publicerad 2011-08-14 11:13:00 i Everyday,

Nu går det sådär segt med bloggandet igen... Men här kommer en liten uppdate på vad som hänt de senaste dagarna :)

I fredags var det dags för vår andra sommarkottefest på jobbet och även om vi inte var lika många som förra gången och folk droppade av hela kvällen pga. olika orsaker. Men det var i alla fall väldigt trevligt och kvällen slutade med att bara jag och Pernilla gick till Tellus som var fullt med hockeykillar och hmm... en lite äldre publik än vanligt. Det var på grund av att IceBreakers-laget var där och det hade varit någon middag där innan. Haha, men vi hade riktigt kul i alla fall.

Igår ringde Pernilla och vi åkte på en spontan cykelutflykt till en brygga vid Stjärnholm. Totalt blev det typ 24,5 km på hjul... Det blev inget badande för det var lite blåsig på den där bryggan samtidigt som det kom fler och fler moln framför solen. Men efte några timmar blev det dags att cykla hem igen och stanna i hamnen för lite glass. Nom nom :)

Kommentarer

Postat av: Åsa

Publicerad 2011-08-14 21:52:26

Hej Semlan!

Nu har jag läst ut "En dag". Hade så höga förväntningar eftersom jag fått den rekommenderad av en kille på jobbet. Men det var inte riktigt min bok. Gillade inte slutet... Vad tyckte du?! Puss o Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela