Emmas Blogg

På äventyr genom Asien, Australien & Nya Zealand

Picton

Publicerad 2012-12-10 08:54:26 i Äventyr,

Det är lite segt med bilduppdateringen då Blogg.se-appen har havererat typ. Men jag kan i alla fall berätta att vi fortsätter vår resa i NZ och befinner oss nu i Picton. Härifrån går båten till nordön och Wellington, den ska vi åka med imorgon. Skulle eg åkt dit idag men vi var för sent ute för att boka båten med de resepassen vi har. Så kan det gå. 

Vi åkte från Nelson till Picton och till Nelson kom vi i fredags då från Greymouth. Bussen från Greymouth gick sönder mitt ute i nowhere där det inte fanns någon mobilteckning. Men det löste sig i alla fall men vi kom fram typ 2,5 timma senare. Första (och förhoppningsvis enda) gången vi haft sånt strul och försening - peppar peppar. 

Nelson bjöd i alla fall på fina naturomgivnigar - gröna kullar (som tagna ur Sagan om Ringen), snötoppade berg och havet. Igår klättrade vi upp för en kulle till "Centre of New Zealand" med fantastiskt utsikt. Härligt väder hade vi också så både jag och Therese brände oss lite lätt - det var längesen det var så soligt och varmt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela