Emmas Blogg

På äventyr genom Asien, Australien & Nya Zealand

This is Sydney calling...

Publicerad 2012-11-21 00:41:50 i Äventyr,

Nu befinner vi oss i Sydney minsann och har gjort det några dagar. Det blev en kort visit i Canberra men det gjorde inte så mycket - vi hann se lite av huvudstaden i alla fall. Här i Sydney har vi redan hunnit se Operahuset och Sydney Harbour Bridge på håll då vi igår var till Royal Botanical Gardens. Där låg vi mest på en gräsmatta i solen och njöt av att man äntligen kunde ta av sig jeansen och sätta på sig shorts (i Melbourne och Canberra har det varit konstant jeansväder).

Igår firade vi tio veckor med ryggsäckar med dansk glass (tydligen) som sig bör enligt tisdagsglasstraditionen. Och om prick en månad påbörjar vi den långa resan hem från Auckland. Det är ju galet vad fort tiden går!

Kommentarer

Postat av: Åsa

Publicerad 2012-11-21 16:00:17

Det är verkligen helt otroligt att du är så lååångt borta! Njut av alla dagar som ni har kvar på er resa. Kanske ska börja på bank i Australien istället?!;)
Stor KRAM åsa

Postat av: Lovisa

Publicerad 2012-11-22 19:59:53

Tack för dina fina vykort, åh vad avundsjuk man blir! Du verkar ha det kanon där bort, ser fram emot att få höra om alla äventyr mer när du är hemma igen! :D puss & kram!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela