Emmas Blogg

På äventyr genom Asien, Australien & Nya Zealand

Kl 04.50

Publicerad 2012-10-11 17:25:15 i Äventyr,

Japp, så dags landade vi i Kuala Lumpur imorse med nattbuss från Penang. Pigg kan man väl inte säga att vi var men vi traskade i mörkret till vårt hostel.

Vid typ 06-tiden var vi framme vid Central Lodge som det nuvarande hostlet heter och då fick vi låna ett rum då det vi skulle ha inte var ledigt än. Och man kan väl säga att vi somnade direkt när vi la huvudet på kudden... Vi släckte inte ens lampan.

Vakna gjorde vi typ 3,5 timmar senare, lite utvilade i alla fall. Åt frukost (i mitt fall ett stort äpple och lite jordnötssmör, just så magert brukar det inte vara men detta var ju extraordinära omständigheter) och sedan tog vi oss till en stor park. Där traskade vi runt större delen av dagen. Jag var inne på Kuala Lumpur Butterfly Park där det flög massor av vackra fjärilar - ca 6 000 fjärilar har dem där.

Nu på kvällningen gjorde sig monsunperioden påmind så vi tog monorail till ett shopping-tätt område där vi hittade sushi-middag och massor av shoppingmalls. Vi gick in i en jättestor och firade EN MÅNAD på resande fot med en Baskins & Robins-glass och en bra stund i en boklåda innan vi hoppade på tåget tillbaka igen. Kan för övrigt tillägga att våran standard aktivitet när det spöregnet är just att vandra runt i gallerior :)

Stort grattis till Marie-Louise som fyller år idag också! Hoppas att du har fått mitt mail :)

En halvtaskig bild på Petrona Towers och lite shopping, hoppas på att kunna bjuda på en bättre snart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela